Ana sayfa Güncel Haberler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca’dan büyük uyarı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca’dan büyük uyarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Bilgiç, Uraz Kaygılaroğlu, Oktay Kaynarca, Birand Tunca, sosyal medya üzerinde ikinci buluşmalarını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta Türk Kanser Derneği yararına destek kampanyası başlatan ekip, tüm derneklerin bu dönemde yardıma ihtiyacı olduğunu belirtiyor.

Oyuncular, koronavirüs salgını nedeniyle karantina sürecinde yaptıkları ile ilgili detaylar verdi. Uraz Kaygılaroğlu, “Dinin kısa tarihi diye bir kitap okuyorum, o biraz hoşuma gitti.Onun dışında film olarak hergün bir şeyler izliyorum. Fatih Akın’ın Goodbye Berlin filmini izledim, o çok hoşuma gitti” diye konuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca ise derinlikli sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. İlk olarak evde nasıl vakit geçirdiğinden bahseden oyuncu, sonrasında ise dünyanın geldiği son durum hakkında fikirlerini paylaştı.

Sokağa çıkma yasaklarının ardından Pazartesi günü yeniden kontrollü de olsa sokağa çıkabileceğini belirten Oktay Kaynarca, içindeki umudu da paylaştı. Oyuncu şöyle konuştu: “Artık kısıtlı bir hayatımız var.Ama benim umudum şu ki, sıcaklar artmaya başladığında baharın gerçekten artık kendini olduğu gibi göstermeye başladığı zamanla birlikte, yavaş yavaş üzerimizdeki yorgunluğu atacağız. O enerji ile birlikte hayata geri döneceğiz diye umuyorum. Dünya da artık bu meseleden sıkılmış ve bunalmış durumda. Tecrit meselesi gerçekten önemli ama bunu kontrollü bir şekilde hayatımıza yaymalıyız. Çalışmazsak, hayatı eski rutin haline döndürmez isek bu sefer büyük sıkıntılar başlayacak.”

Hayatın normal düzene dönmemesinin hayvanları da olumsuz etkilediğinden bahseden Kaynarca, aç kalan martıların güvercinleri düşürüp yediği ile ilgili haberleri hatırlattı.

Kaynarca, “Martılar aç kalıyorlar ve güvercinlere saldırıyorlar ve onları yemeye başlıyorlar. Bu bir zincir, tekrar hayata dönüşün gerçekleşmesi lazım. Dünyanın bir çok şehrinde de bunun için eylemler başladı.Hayatımızda biz bunu kabullenelim, sosyal mesafeyi koruyalım, dikkatli olalım ama eski hayatımızı yaşamak zorundayız. Bu mesele bu döndü biraz daha devam ederse dünya ekonomi ve besin zincirinde ciddi sıkıntılar başlayacak” diyerek önemli görüşlerde bulundu.

Türkiye’nin bu meseleyi iyi çözdüğünü düşündüğünü belirten Oktay Kaynarca, “Türkler zaten bence meseleyi çözdüler. İşin içerisinde ilaç sektörünün ciddi, karanlık tarafları da var. O karanlık tarafları aşıp, biz bunu yaptık demek de kolay kolay bir şey değil.Bence halledildi gibi duruyor. Bir an önce aşı meselesini hayata geçirecekler herhalde” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.