Ana sayfa Sosyal Medya Bu kez aksiyon yok, asayiş berkemal! Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz, kırmızı bikinisiyle hayran bıraktı

Bu kez aksiyon yok, asayiş berkemal! Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz, kırmızı bikinisiyle hayran bıraktı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Arka Sokaklar dizisinde bir polis memurunu oynayan Merve Oflaz, yaz tatilinde hayli aksiyonlu günler geçirdi! Zira oyuncu, dizide olduğu kadar gerçek hayatta da aksiyonu seviyor ve tatilde de diğer plajda yatıp uzanmak yerine ekstrem sporlar yapıyor.

Her yıl tehlikeli su sporlarıyla moral bulan oyuncu, hem adrenalin yükleniyor hem de stres atıyor. Bu şekilde formunu korumanın yanı sıra yeni deneyimler de kazanan Merve Oflaz, kimi zaman küçük kazalar da geçirse su sporlarından vazgeçmiyor.

Ünlü oyuncu, yaz boyunca bu karedeki gibi çeşitli sporlarla uğraşırken görülmüştü. Dizinin çekimlerinin başlamasına kısa bir süre kala oyuncu tatiline daha sakin devam etme kararı almış sanki! Çünkü son olarak yaptığı paylaşım, havuz başından hayli sakin bir paylaşım oldu.

Bu kez aksiyon yok, asayiş berkemal! Arka Sokaklar'ın Bahar'ı Merve Oflaz, kırmızı bikinisiyle hayran bıraktı 8

Merve Oflaz, kırmızı bikinisi ve üzerine giydiği aynı renk pareo’su ile beğeni kazandı. Fit vücuduyla dikkat çeken Oflaz’ın bu haline hayranları da beğeni ve övgü dolu yorumlar yağdırmaktalar.

İşte Merve Oflaz’ın o paylaşımı:

♥️ Güno

Bu kez aksiyon yok, asayiş berkemal! Arka Sokaklar'ın Bahar'ı Merve Oflaz, kırmızı bikinisiyle hayran bıraktı 9