Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ömür’ü Ceren Benderlioğlu çok sıkıntılı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ömür’ü Ceren Benderlioğlu çok sıkıntılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 5 sezondur devam etmekte olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, yaşadığı bir sıkıntıyı instagram hikaye bölümünden paylaştı. Bu sıkıntı aslında birçok veli açısından da yaşanıyor.

Benderlioğlu, çocukların uzaktan eğitim aldığı, video konferans sistemi ile öğretmenler ile çocukları buluşturan Zoom uygulaması konusunda bir uyarı yaptı.Milli Eğitim Bakanlığı’nın da hacklenmelere karşı uyarılarda bulunduğu bu program ile ilgili bir başka sıkıntıda erişim sorunlarının yaşanması… Ceren Benderlioğlu da bu konuya değindi ve şöyle konuştu:

“Biliyorsunuz sabah 9 ile 4 arasında çocuklar zoom diye bir uygulamadan eğitim alıyorlar. Bu zoom uygulaması sizin sevdiklerinizle görüşmek için kullandığınız bir yer haline gelmeye başladı. O yoğunluktan dolayı da çocuklar derslere giremiyorlar. Lütfen, bu uygulamayı kullanırken saatlerin bilincinde olun. Akşamları girerseniz biz veliler olarak çok mutlu oluruz. Zaten çok zor bizim için uzaktan eğitim. Bir de bağlantı sorunları çıkınca ciddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz.”

Ceren Benderlioğlu, eğer çok zorunlu değil ise zoom uygulamasının gün içinde kullanılmamasının veliler için çok iyi olacağını, akşam saatlerinin sohbetler için tercih edilmesinin iyi olacağını anlattı.