Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Tipi’si Savaş Özdemir ilk klibini yayınladı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Tipi’si Savaş Özdemir ilk klibini yayınladı…

tarafından zk zk

Savaş Özdemir’in ilk klibi yayınlandı

ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Tipi karakterini oynayan ünlü oyuncu Savaş Özdemir, uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğü Gece Ve Yol adındaki mini albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Albümün çıkış şarkısı olan “Kapat Aklının Kapıları” klibi yayınlandı.

Söz ve Müzikleri sanatçının kendisine ait olan çalışmada üç adet şarkı bulunuyor. İnsana dair tüm duyguların samimi bir anlatımla dile geldiği, pop-rock ve alternatif müzikal öğelerin yoğunlukta olduğu Gece Ve Yol adlı mini albümde Kapat Aklının Kapılarını, Yana Yana ve Kara Kelebek adlı şarkılar bulunuyor.

Prodüktörlüğünü Sertaç Ekiz’in üstlendiği ve Sekiz Müzik etiketi ile yayınlanan albümde aranjör olarak Sertaç Ekiz ve Hakan Tunçbilek görev alırken, çalışmadan yayınlanan ilk video klip, Kapat Aklının Kapılarını adlı şarkıya geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Tipi'si Savaş Özdemir ilk klibini yayınladı... 7

Yönetmenliğini Savaş Özdemir’in yaptığı, görüntü yönetmeni olarak Kayhan Uruk’un görev aldığı video klipte sanatçıya genç oyuncu Eda Akyol eşlik etti.

2019 Sonbaharı için planladığı ilk albümün habercisi olan Gece ve Yol’un lansmanını 20 Mart Çarşamba günü Jolly Joker Beyoğlu’unda canlı orkestrası ve özel repertuarıyla gerçekleştirecek sanatçı, dizi dışında albüm ve konser çalışmalarına devam ediyor.