Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya, yeni sezona bomba gibi geliyor! Tanıtım çekimlerinde bir sürpriz ortaya çıktı…

Eşkıya Dünyaya, yeni sezona bomba gibi geliyor! Tanıtım çekimlerinde bir sürpriz ortaya çıktı…

tarafından zk zk

Eşkıya Dünyaya, yeni sezona bomba gibi geliyor! Tanıtım çekimlerinde bir sürpriz ortaya çıktı... 7

KAYNARCA ZEYBEK OYNADI, AKBABA MÜZİK İSTEDİ

ÖNÜMÜZDEKİ günlerde üçüncü sezon bölümleri yayınlanacak olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon tanıtım çekiminden notlar:

Dizinin başrol oyuncuları Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Ozan Akbaba’dan oluşan ekip, prodüksiyon ekibinin araçlarıyla evlerinden alınıp A Plus Stüdyoları’nda getirildi. Oyuncuların yeni sezon heyecanı ve mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Oyuncular gelmeden önce dizinin kostüm, saç ve makyaj ekibi, stüdyoya gelip saatler öncesinden hazırlık yaptı. Saç-makyaj ve kostüm için iki farklı odaya yerleşildi. Kostümler gelir gelmez ütüleri tekrar yapıldı. Oyuncuların giyecekleri takımlar organize edildi. Erkekler için smokin, kadınlar için ise gece kıyafetlerinden oluşan kombinler seçildi.

Çekimler ve hazırlıklar sırasında Oktay Kaynarca su ve çay, Sanem Çelik yeşil çay ve neskafe, Ozan Akbaba çay, Deniz Çakır ise su içti. Oktay Kaynarca çekimler sırasında bir ara zeybek oynadı, güneş gözlüğüyle poz verdi. Ozan Akbaba, o dakikaları cep telefonundan videoya çekti.