Ana sayfa Dizi Haberleri Esma, çaresiz! İstanbullu Gelin’de Esma Sultan’ın yavaş yavaş çöküşü başlıyor!

Esma, çaresiz! İstanbullu Gelin’de Esma Sultan’ın yavaş yavaş çöküşü başlıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Star TV’de Cuma akşamı 66. bölümü yayınlanacak olan İstanbullu Gelin’in 66. bölüm tanıtımında Esma Boran’ın duygusal halleri ekrana geldi.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide Esma, doktordan duyduklarından sonra büyük bir üzüntü içine giriyor.

Esma, çaresiz! İstanbullu Gelin'de Esma Sultan'ın yavaş yavaş çöküşü başlıyor! 7

Alzheimer olduğunu öğrenen Esma, bundan sonra günlük tutmaya başlayacak. Öncesini ve yaşadıklarını tek tek yazarak bir gün unutmaya başladığında okuyup hatırlamak isteyen Esma, iç çöküntü yaşıyor.

Ailesi ile bu durumu paylaşıp paylaşmayacağı merak konusu olan Esma, yeni bölümde herkesi hüzünlendirecek bir duygu durumuna girecek.

İşte 66. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Fikret ve Adem’in durumu ciddiyetini koruyor!

Fikret ve Adem hastanededir ve durumları ağırdır. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutmaktadır Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır. Esma’nın yaşayacağı şok ise bu haber ile olmayacaktır.