Ana sayfa Dizi Haberleri Esma Hanım’ın izini buluyorlar! İstanbullu Gelin yeni bölümde yine duygular sel olacak…

Esma Hanım’ın izini buluyorlar! İstanbullu Gelin yeni bölümde yine duygular sel olacak…

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünde Esma Hanım, kendisini inzivaya çekse de Boranlar peşine düşüyor.

Televizyongazetesi/Detay – Çocuklarını ve torunlarını bir anda gittiği bakım evinin bahçesinde gören Esma Hanım çok şaşırıyor.

Finale doğru giden dizide Esma, Alzheimer hastalığının çevresindeki insanlara zarar vermeye başladığında konağı bir mektup bırakıp terketmişti.

Esma Hanım'ın izini buluyorlar! İstanbullu Gelin yeni bölümde yine duygular sel olacak... 7

Nazif’in neredeyse ölmek üzere olduğu yangından kurtulduğunu öğrenen Esma, depresyona girmiş ve evden ayrılmıştı.

Ancak yeni bölümde çocuklarının Esma’yı bulacağı dizinin 84. bölüm tanıtımında anlaşıldı.

Esma, ailesinin sevgisini bir kez daha yüreğinde hissederken, Garip de ailenin babası olarak kabul edilmenin mutluluğunu yaşayacak.

Faruk, annesini ikna edip yeniden konağa götürebilecek mi, şimdi herkes bunu merak ediyor.

İşte 84. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Esma’nın eve yalnız dönüşü konakta şaşkınlıkla karşılanır. Bir telefonla Nazif’in hastanede ve ağır olduğu haberi gelir. bu haber Esma’dan saklansa da Esma gerçekleri öğrenerek, kendisini suçlamaya başlar. Adem, Güneş’e ulaşamamaktadır. Onu kimsenin anlamadığını düşündüğü sırada içini Dilara’ya döker. Süreyya ise tüm yaşananlara rağmen kendi çıkışını bulmanın yolunda ilerlemektedir. Nazif’in iyileşerek hastaneden çıkması ise Esma’nın kendisi ile yaşadığı mücadeleyi sonlandırmaz. Esma için artık yeni bir süreç başlamıştır.