Ana sayfa Dizi Haberleri Esma, herkesi şaşırtacak bir karar veriyor! İstanbullu Gelin’de büyük aşk bitiyor!

Esma, herkesi şaşırtacak bir karar veriyor! İstanbullu Gelin’de büyük aşk bitiyor!

tarafından zk zk
Star TV’de yarın akşam ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde Esma, herkesi şaşırtacak bir karar almanın arefesinde.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 66. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

Esma’nın Alzheimer olduğu öğrendikten sonra büyük bir buhran yaşadığı görülürken, şok bir karar almaktan da çekinmeyecek. Hayatı boyunca tek aşkı olan Garip ile evlenme aşamasında olan Esma, hastalığını öğrendikten sonra bu kararından vazgeçecek. Ancak Garip’e gerçeği anlatmayacak ve yüzükleri geri verecek.

Bu arada Emir’in ortadan kaybolmasından sonra herkes büyük bir telaş içinde onu arıyor. Faruk oğlunu bulmak için çabalarken evde de endişeli bir bekleyiş hakim.

Esma, herkesi şaşırtacak bir karar veriyor! İstanbullu Gelin'de büyük aşk bitiyor! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Esma Sultan Hastalığı İle Yüzleşiyor!

Garip düğün için heyecanlanırken, Esma hastalığını öğrenmenin şokuyla sarsılır. Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur. Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir.