Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları yakalamıştı, bu kez Eda Ece, önlemini sıkı aldı! Artık Yasak Elma’dan spoi yok!

Hayranları yakalamıştı, bu kez Eda Ece, önlemini sıkı aldı! Artık Yasak Elma’dan spoi yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, koronavirüsü atlattıktan sonra yeniden sete dönmüştü bir süre önce. Oyuncu, yine setten paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Takipçileri, Eda Ece’nin dizinin setinden paylaşımlarından pek çok bilgi de ediniyor.

Kimi zaman çekilen sahnenin kamera arkasını paylaşırken oyuncu farkında olmadan gelecek bölümle ilgili bir bilgi de vermiş oluyor. Pek çok oyuncunun başına gelen durumlar bunlar ama Eda Ece, geçtiğimiz günlerde daha fena bir durum yaşadı!

Oyuncunun, sette çekim için beklerken çektiği bir fotoğrafta senaryosu da görünüyordu. Bazı izleyiciler, fotoğrafı büyüterek senaryodaki sahneyi okumayı başardı!

İzleyicinin bir sonraki bölümle ilgili, üstelik en merak edilen sahneyi okuyup bunu da sosyal medyada yayınlamalarından sonra Eda Ece, yaptığı hatanın farkına vardı!

Ancak tabii iş işten geçmişti. Eda Ece, artık fotoğraf çekilirken önlemini alıyor! Oyuncu, yine Yasak Elma’nın setinden bir kaç pozunu paylaştı.

Fotoğrafı çekilirken de elini senaryonun üzerine koymayı ihmal etmedi. Bu arada takipçilerine de ufak yollu sitem ederek “Senaryonun aynadan yansımasını alıp, ters çevirip, zoomlayıp, spoiler çıkardığınız günden beri iyi değilim” notunu düştü. Kahkaha emojisi de koyan oyuncu, “Nospoilers” mesajını gönderdi takipçilerine…

Hayranları yakalamıştı, bu kez Eda Ece, önlemini sıkı aldı! Artık Yasak Elma'dan spoi yok! 9

Hayranları yakalamıştı, bu kez Eda Ece, önlemini sıkı aldı! Artık Yasak Elma'dan spoi yok! 10

Hayranları yakalamıştı, bu kez Eda Ece, önlemini sıkı aldı! Artık Yasak Elma'dan spoi yok! 11