Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova’ya veda mı edecek?

Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova’ya veda mı edecek?

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dengelerin yeniden değiştiği bir dönem seyirciyle buluşacak. ATV ekranında aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı hikayesi ile reytinglerin zirvesindeki yerini koruyan ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 73’üncü bölümüyle ekrana gelecek. Dizide Behice karakterine başarıyla hayat veren Esra Dermancıoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor.

Behice, kendi kurduğu kumpasta, ummadığı bir şekilde kurban haline gelir. Saldırıya uğramış görüntüsü vermesi için tuttuğu Erdinç, üzerine bir köpek saldırınca Behice’yi vurur ve korkuyla onu orada bırakıp uzaklaşır! Behice karakteri için bu bir son mu, yoksa bir şekilde bu durumdan da mı kurtulacak? İşte izleyiciler bu sorunun yanıtını bekliyor.Esra Dermancıoğlu’nun ayrılıp ayrılmayacağı da yeni bölümde netleşmiş olacak.

Peki 73. bölümde başka neler izeyeceksiniz? Halasının adeta kovulmuş olması Müjgan’ı yine sonunu hesap etmediği bir karara iter! Müjgan da halasının peşinden evi terk edecektir. Fikret ise onu geri döndürmeye çalışırken, kendini açıklayamayacağı bir durumun içine soktuğundan habersizdir.

Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova'ya veda mı edecek? 8

MÜJGAN BİR KEZ DAHA ZÜLEYHA’NIN KARŞISINDA!

Halası ile ilgili olan biten, Müjgan’ın yine gözünün dönmesine neden olur. Fikret ile dertleşir ama sonrasında gelişenler yine sakinleşmesine engel olur. Müjgan, Züleyha’ya hesap sormaya konağa gider! Demir ona engel olur! Karşısına itiraf mektubunu çıkarmak ister ama bu vesile ile mektubun çalındığından haberdar olacaktır!

DEMİR VE FEKELİ BİR KEZ DAHA KATİLİN PEŞİNE DÜŞER!

Behice’nin kaybolması ile başlayan olaylar, Fekeli ve Demir’i yine konuyu düşünmeye iter. İkisi de katili bulup, bir an önce cezasını vermek istiyordur ama, ne Behice’ye ne başkasına karşı ellerinde en ufak bir ipucu vardır. Çaresiz bekleyiş, Demir’in bir basın toplantısı düzenlemesine neden olur. Ancak bu basın toplantısı, Züleyha ve Yılmaz arasında yeni bir gerginliğin de kapısını aralar!

Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova'ya veda mı edecek? 9

KONAĞIN YENİ HANIMI SEVDA MI?

Demir gitmesine izin vermeyince, Sevda’nın misafirliği de uzayacaktır. Ancak bu misafirlik ve Haminne’nin Sevda’yı küçük kızı zannetmeye devam etmesi, Saniye için hayatı gittikçe zorlaştırır. İkisi arasındaki gerginlik her an hissedilir hale gelir. Züleyha, Saniye’yi anlasa da ona Sevda’ya bir şans tanımasını söyler.

GAFFUR’UN KABUSU BİTMİYOR! BİR KEZ DAHA BAŞI BÜYÜK BELADA!

Saniye’yi, Sevda’ya karşı sakinleştirmek, çiftlikteki yerlerini kaybetmemek için çabalayan Gaffur yine başını belaya sokar! Demir’in gözünde yeniden yükselmesini sağlayacak çok önemli bir bilgi elde eder. Ancak bilgiyi ne Saniye’ye ne Demir’e iletemeden yine önce sakarlığı sonra boşboğazlığı ile kendini büyük bir derdin ortasında bulur!

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla yine her perşembe 20:00’de ATV’de.