Ana sayfa Dizi Haberleri Evim dizisinde yeni gelişmeler var! Kimler diziye katıldı?

Evim dizisinde yeni gelişmeler var! Kimler diziye katıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’i buluşturan Evim dizisinin oyuncu kadrosunun netleşmeye başlaması izleyicileri mutlu etmekte.

2 ay içinde dizinin başlaması beklentisi var. Ancak daha hazırlıklar tamamlanmadı. Oyuncu kadrosu da tam olarak netleşmedi.

Fakat art arda da yeni isimler hakkında bilgiler geliyor. Nurşim Demir, Zuhal Gencer, Fatih Koyunoğlu, Kaan Taşaner, Ayça Erturan isimleri şu ana kadar anlaşma yapılanlar arasında yer almakta.

Bu süreçte İbrahim Çelikkol’un Mesti Aşk Mevlana isimli filmde de rol aldığını ve bu yapım için de ciddi bir zaman harcadığını hemen hatırlatalım.

Evim dizisinde yeni gelişmeler var! Kimler diziye katıldı? 8

Ayrıca Demet Özdemir de reklam konusunda bir atak yaparak Pantene markasının yeni yüzü oldu. Özdemir’in yeni reklam filmi de yayınlandı ve çok beğenildi.

tv8 ekranında yayınlanacak olan Evim dizisi için tv8’in sahibi Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz hafta bilgi verilmiş ve 2 ay içinde dizinin başlayacağı belirtilmişti.

Evim dizisinde yeni gelişmeler var! Kimler diziye katıldı? 9

Ancak her yıl Ocak ayında yeni dizilerin reklam bütçelerinin ayarlanması noktasında 2-3 hafta gibi ekrana gelmediği biliniyor.

Evim dizisi şayet bu döneme rastlar ise başlama tarihinin Ocak ayının son haftasını bulması hiç şaşırtıcı olmayacaktır.