Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’un Gündoğdu’su Kaan Taşaner’in yeni dizisi belli oldu

Diriliş Ertuğrul’un Gündoğdu’su Kaan Taşaner’in yeni dizisi belli oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – tv8 ekranında yakın zaman sonra yeni bir dizi izleyicilerle buluşacak. Erkenci Kuş ile büyük çıkış yapan Demet Özdemir, yeni dizide geçen sezon Muhteşem İkili ile ekranda yer alan İbrahim Çelikkol ile partner olmuştu.

Evim dizisinin kadrosuna katılan isimler bir bir ortaya çıkmakta. Bu isimlerden birisi de Kaan Taşaner…

Dizinin başrolünde yer alan Taşaner, kariyeri başarılarla dolu bir isim…

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Erdoğan Yaşaran karakterine hayat veren ve bu rolle birlikte de tüm ülkenin gündemine oturan Kaan Taşaner, dizinin yurt dışı başarısıyla da ününü birçok ülkede yaymıştır.

Ardından Kuzey Güney isimli dizide Şeref karakterine hayat veren Taşaner,Kayıp dizisinde de Kemal Özdemir olarak ekranda yerini almıştı.

Diriliş Ertuğrul'un Gündoğdu'su Kaan Taşaner'in yeni dizisi belli oldu 7

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Gündoğdu karakteri ile gönüllere bir kez daha yerleşen Taşaner, başarılı performansı ile yurt dışında da adından sıkça söz ettirdi.

Mehmetçik Kutül Amare dizisinin Süleyman’ı olarak beğenilen oyuncu, geçtiğimiz sezon ise kısa bir Şahin Tepesi macerası yaşamıştı.

Kaan Taşaner gibi etkili bir ismin Evim dizisinde olması önemli bir kazanç. Bazı isimler vardır akıldan çıkmayacak karakterlere imza atarlar ama çok da göz önünde yer almazlar.

İşte Kaan Taşaner bu noktadaki bir oyuncu. Aldığı her rolün hakkını veren, izleyicilerde de daima iz bırakan bir isim olmuştur.

Evim dizisi için Taşaner’in çok önemli bir kazanım olduğu görülüyor.