Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Evleneceksen Gel devam edecek mi? Show TV’nin yeni sezondaki programları neler?

Evleneceksen Gel devam edecek mi? Show TV’nin yeni sezondaki programları neler?

tarafından zk zk

İzdivaç programlarıyla ilgili RTÜK’ün uyarısından sonra devam edip etmeyecekleri büyük merak konusu olmuştu. Show TV’de yayınlanan ve Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sundukları Evleneceksen Gel’in akıbetini Show TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Suavi Doğan, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a anlattı.

Suavi Doğan, ayrıca yeni sezonda devam eden programları da açıkladı. Oya Doğan, Show TV’nin yeni sezonunda yeni ve eski formatları gazetedeki yazısında şöyle paylaştı:

“Kanalda Güldür Güldür, Kalp Atışı, Yeni Gelin ve Rüya devam ediyor. Eylül, ekim sürecinde üç yeni iş hayata geçecek. Gündüz kuşağında ise Zahide Yetiş’le güne başlıyoruz. Bu senenin yeniliği ise oyuncu Pelin Karahan’ın yemek programı. Meğer Pelin Karahan büyük yemek meraklısıymış. Bakalım bize bu sezon nasıl yemekler yapacak? Gelin Evi devam ediyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan Evleneceksen Gel demeyi sürdürecekmiş. Doğan, “Tüm kanallar izdivaç programlarına devam ediyoruz. Kurallara uyup, daha bir çeki düzen vererek sürdüreceğiz” diyor. Haberde hafta içi Jülide Ateş, hafta sonu Pınar Erbaş var. Gece Hattı’nda ise Zeliha Saraç. Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu ve hafta sonu haber önünde Çocuktan Al Haberi sürüyor. Magazin programları devam ediyor. “