Ana sayfa Dizi Haberleri Evrim Alasya, kendi parlattığı Kırmızı Oda dizisine rakip oldu!

Evrim Alasya, kendi parlattığı Kırmızı Oda dizisine rakip oldu!

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği; ihanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşını cuma akşamı STAR TV ekranına getirecek ‘Akrep’ dizisinde sezonun en çok konuşulan oyuncularından Evrim Alasya sürpriz bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Bu sezona Kırmızı Oda dizisiyle başlayan ve Meliha karakterine hayat veren Evrim Alasya, dizinin kısa sürede parlamasına önemli bir katkı yapmıştı. İlk 7 bölümde yer alan Meliha’nın hikayesinin bitmesinin ardından Evrim Alasya projeden ayrılmıştı. Ancak bu ayrılık sonrasında dizinin reytinglerinde de düşüş yaşandığı gözlenmişti. Alasya, Akrep dizisiyle birlikte 11 Aralık Cuma gününden itibaren Kırmızı Oda dizisine reytinglerde rakip olacak.

Canlandırdığı Ferda Kendirci ile ekranın en çok konuşulacak rolüne imza atmaya hazırlanan Evrim Alasya, ‘Akrep’te geçmiş günahların intikamını almaya yeminli, son derece hırslı bir karakterde yer alacak.

Evrim Alasya, kendi parlattığı Kırmızı Oda dizisine rakip oldu! 7

Erkan Birgören’in senaryosunu yazdığı, Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği ‘Akrep’te Demet Akbağ’ın canlandırdığı Perihan Emgen’le kıyasıya bir iktidar savaşına tutuşacak Ferda Kendirci, ölümcül zekası ve manipülasyon becerisi ile izleyiciyi hayli etkileyecek.

Geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ile ‘Akrep’ cuma ilk bölümüyle STAR TV’de seyirciyle buluşacak.

AKREP – KÜNYE
Yönetmen: Gökçen Usta
Yapımcı: İrfan Şahin
Yapım: 1441 Productions
Senaryo: Erkan Birgören
İdari Yapımcı: Arzu Eğmir
Müzik: Saki Çimen
Görüntü Yönetmeni: Veysel Tekşahin
Oyuncular: Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz