Ana sayfa Sosyal Medya Ezel’i Eyşan’ı bi bitmedi! Cansu Dere, Sadakatsiz’e başlıyor ama Eyşan yine gölge etti!

Ezel’i Eyşan’ı bi bitmedi! Cansu Dere, Sadakatsiz’e başlıyor ama Eyşan yine gölge etti!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 7 Ekim Çarşamba akşamı yeni dizi Sadakatsiz izleyicilerle buluşacak. Dizinin tanıtımları yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada yine Eyşan meselesi hortladı. Ezel dizisinde Cansu Dere’nin canlandırdığı Eyşan karakteri hala yaptıkları ile sosyal medyanın gündeminde. Hatta bir ihanet ifadesi olarak anılıyor Eyşan ismi de…

Cansu Dere’nin hayranları, 2Eyşanlar ölmez şekil değiştirir kardeş” gibi sözlerle sosyal medyada Sadakatsiz dizisini değil, Ezel’i konuşuyor… Cansu Dere’nin bugüne kadar oynadığı tüm rollerde bu Eyşan melesi hep önünde gölgeydi… Hala da öyle olmaya devam ediyor. Sadakatsiz’in ikinci fragmanı yayınlandı ve de ses getirdi! Cansu Dere hayranları heyecanlı olduklarını ve diziyi merakla beklediklerini de belirtiyorlar.

Kanal D’nin başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği yeni dizisi Sadakatsiz, 7 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor. Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz’in yayınlanan yeni tanıtımı da izleyicinin beğenisini kazandı ve sosyal medyada konuşuldu.

“Aldatılan kadının öfkesi cehennem ateşinden beterdir” sloganı da beğenildi. Aldatılan bir kadının yeniden varoluş öyküsünü anlatan dizinin yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstleniyor.

Sadakatsiz, yarın akşam saat 20.00’de ilk bölümü ile Kanal D’de…