Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’u karıştırdı sonra da Kanal D’nin Sadakatsiz dizisine geçti!

Mucize Doktor’u karıştırdı sonra da Kanal D’nin Sadakatsiz dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin ilk sezonunda hikayede güçlü bir konumda olan Kıvılcım karakterini Özge Özder canlandırdı. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, hayranlarından da büyük destek almıştı.

Özge Özder’in canlandırdığı karakter her ne kadar dizinin kötü gibi görülen karakterlerinden birisi olsa da, kendi gerçekliğinde onu haklı bulan birçok izleyici de vardı. Ancak Mucize Doktor’un ikinci sezonunda gönderilen isimlerden birisi de Özge Özder oldu. Diğer isim ise Damla karakterine hayat veren Merve Dizdar idi.

Merve Dizdar, Gülben karakteri ile Masumlar Apartmanı dizisiyle ekranda yeniden izleyici karşısına çıktı. Özge Özder ise, Kanal D’de Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinde kendisine rol buldu.

Özge Özder, Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin hastanedeki doktor arkadaşlarından birisi konumunda… Sadakatsiz dizisinin 1. bölümü için paylaşılan fragmanda Özge Özder de kendini gösterdi.

Mucize Doktor’da Kıvılcım karakterinin bebeği ortalığı fena karıştırmıştı. Hala da bu karışıklık devam ediyor. Özge Özder ise Sadakatsiz dizisinde farklı bir rolle ekrana dönüyor. Bu durum sosyal medyada esprilere konu oldu. Bir izleyici, “Kıvılcım demek bu diziye geçti. Halbuki, Mucize Doktor’da bebeğin için ortalık birbirine girdi” diye yorum bıraktı.

İşte 7 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak Sadakatsiz dizisinden ilk bölüm fragmanı: