Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Çelik, ünlülerin diziler yerine tiyatroyu seçmesinin önemini anlattı!

Ezgi Çelik, ünlülerin diziler yerine tiyatroyu seçmesinin önemini anlattı!

tarafından ker_def

2009 yılında Asi dizisinin İnci’si olarak ekran kariyerine başlayan Ezgi Çelik, aslında tiyatrodan gelen bir isim. 7 başında başladığı tiyatro sevdasında zaman zaman ekranlarda da boy gösterdi.

Asi’den sonra Şubat, Ben de Özledim, Arka Sokaklar, Dayan Yüreğim, Söz dizilerinde rol alan Ezgi Çelik, şu aralar sahnelerde yer almayı tercih ediyor. 35 yaşında olan ve 28 yıldır da sahnede bulunan Ezgi Çelik, Posta gazetesinin sorularını yanıtladı.

Şehir Tiyatroları’nda Çocuk Eğitim Birimine yazılarak tiyatroya atılan ünlü oyuncu, şimdilerde de çeşitli projelerde yer almakta. Sobe isimli bir radyo yayını hazırlayan Ezgi Çelik, Okan Bayülgen ile birlikte Harem Kabare’yi yapmakta.

Son yıllarda dizi oyuncularının tiyatroya adım atmasının izleyici sayısını artırdığını belirten Ezgi Çelik, bu durumdan da çok memnun.

Ünlü oyuncu, “Bir dönem tiyatrolara ilgi kesinlikle azaldı ama son iki yılda tiyatro dünyası müthiş bir yükselişe geçti. Şu an 300’ün üzerinde oyun sergileniyor ve salonların hepsi dolu. Sinema ve dizilerde oynayanların çoğu tiyatro yapmaya başladı. Ünlü isimlerin tiyatrolarda oynaması seyirciyi salonlara çekti” diye konuştu.

Okan Bayülgen ile çalışmanın zor olduğu fikrine katılmayan Ezgi Çelik, şu açıklaması ile dikkat çekti:

“Onunla aynı sahnede olmak harika! Oyunculuğunu aşırı beğeniyorum. Onunla çalışmanın hiçbir zorluğunu görmedim. Çok titiz ve hep en iyisi olsun istiyor. Sanırım zorluğu buradan geliyor. Bu ay sonunda Almanya, Hollanda ve İngiltere turnemiz var. Her ülkede üç şehirde oynayacağız.”