Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola ile Enis Arıkan sevgili mi? Ezgi Mola gerçeği açıkladı

Ezgi Mola ile Enis Arıkan sevgili mi? Ezgi Mola gerçeği açıkladı

tarafından ker_def

Burcu Esmersoy, youtube kanalında Ezgi Mola’yı konuk etti. Kendisinin de youtube tecrübesi olan Ezgi Mola, Burcu Esmersoy ile Alice müzikali hakkında sohbet yaptı. İki ünlü ismin tavşan kulaklı taçları kafasına takarak yaptığı röportajda Ezgi Mola, müzikali ilk başta kabul etmediğini belirtti.

Mola, Enis Arıkan ile kendisini sevgili zannedenlerin çok olduğunu söyledi. Bu konuda bir hayli dertli olan Ezgi Mola, “Bizi yakıştırıp birlikte görüyorlar. Bizim ülkemizde hep böyledir. İki insanı eğlenirken, gülerken, samimi gördüklerinde bunu yapmalarını çok iyi anlıyorum. Ama Enis benim için sevgiliden öte, o benim canım” diye konuştu.

Ezgi Mola, Alice müzikalinde çalışmaların ilk başta gizlilik içinde yürütüldüğünü anlattı ve çok hassas ve özenerek tanıtımların yapıldığını belirtti.

Tüm oyunculardan “Kendinizi tutun, çok güzel bir giriş yapacağız” denildiğini aktaran Ezgi Mola, bu şekildeki bir tanıtım çok iyi olduğunu söyledi.

Mola, müzikalin hazırlıklarında çok eğlendiklerini de şu sözlerle anlattı: “Çok heyecanlı bir hazırlık süreciydi. Kendi içimizde çok eğleniyorduk, hala da öyle. Çünkü çok tatlı bir oyuncu ekibi, sahne gerisindeki kalabalık ekip, dansçı ekip…”

Burcu Esmersoy’un youtube kanalındaki Ateşli Sorular Ezgi Mola bölümünü videodan izleyebilirsiniz.