Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen, beklenen Karan paylaşımını yaptı ama bir eksik vardı!

Fahriye Evcen, beklenen Karan paylaşımını yaptı ama bir eksik vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, son günlerde sosyal medyada daha fazla paylaşımlar yapmaya başladı. Oyuncu, oğlu Karan ile fotoğraflarını yeniden paylaşması yönünde takipçilerinden büyük bir istek almıştı.Birçok hayranı Evcen’e oğlu ile yeni fotoğraflar yayınlaması noktasında baskı yaptı.

Bu baskılar sonuç verdi ve Evcen, oğlunun birinci doğum yıldönümü olan 13 Nisan Pazartesi akşam saatlerinde Karan ile birlikte güzel bir fotoğraf yayınladı. Oyuncunun oğluna sözleri de çok anlamlıydı.

Fahriye Evcen, beklenen Karan paylaşımını yaptı ama bir eksik vardı! 8

Fahriye Evcen mesajında şöyle yazdı: “Karan’ım.. Gülüşün dünyada duyduğum en güzel ses, kokun aldığım en güzel koku.. Gözlerin gördüğüm en güçlü ışık.. Gökyüzündeki yıldızdan da, güneşten de daha parlak bana yüzün.. Kutup yıldızım. Sen gülünce içimde çiçekler açıyor. Senin canın yandığında, bir sızı saplanıyor kalbime. Sen meğer kalbimin ta kendisiymişsin. Kalbim. Hep iyi ol Karan’ım. Ve bil ki, bu uzun yolda ben hep senin yanındayım. Daha önce hiç bu kadar anlamlı gelmemişti bunu söylemek; İyi ki doğdun oğlum. İyi ki. Annen…”

Fahriye Evcen hayranlarını duygulandıran ve mest eden bu paylaşımda bir eksik vardı. Neredeyse magazinle ilgili herkesin merakla beklediği Karan bebeğin son haliydi. Ancak Evcen oğlunu yakın plan olarak göstermediği için o sevimliliği göremeyenler biraz da sitem etti.

Oysa ki 14 Aralık 2019 tarihinde oğlu ile pozlarını paylaşan oyuncu, adeta magazin gündemini değiştirmiş ve fotoğraflar sosyal medyada büyük yankı bulmuştu. Ünlü oyuncunun hayranları hala aynı talebi yapıyor, “Karan’ı görmek istiyoruz.”

Fahriye Evcen, beklenen Karan paylaşımını yaptı ama bir eksik vardı! 9