Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fahriye Evcen, dizi bekleyen hayranlarına bir müjde verdi!

Fahriye Evcen, dizi bekleyen hayranlarına bir müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, dizilere dönüş yapacak mı? İşte bu soru uzun süredir hayranlarının yanıtını merakla beklediği bir soru… Fahriye Evcen, bir önceki röportajında pandemiyi gerekçe göstererek henüz hazır olmadığı mesajını vermişti.

2017 yılında Ölene Kadar isimli dizide yer aldıktan sonra hamilelik süreci ve oğlunun bakımı derken Fahriye Evcen 3 yıl boyunca ekrandan uzakta kaldı. Ancak oyuncu geri dönüş için yeşil ışık da yaktı.

Fahriye Evcen, yeni dizi projeleri ile ilgili çıkan haberlere de açıklama getirdi. Artık setlere dönmeyi çok istediği belirten oyuncu, teklifleri ciddi şekilde değerlendiriyor. Oyuncu, “Özledim. Süresini bilmiyorum, henüz netleşen bir şey yok. Ama bakıyorum, yapmak istiyorum. Bayağı uzun süre oldu. Karan da büyüdü, çok küçük bir vaktimiz var ama istiyorum, yakın zamanda” şeklinde konuştu.

Projenin kendisi için olduğunu belirten Fahriye Evcen, eşine sürekli danıştığını da söyledi. Oyuncu, dizilerden bölüm başına 130 bin TL istediği yönündeki haberleri ise yalanladı.

İşte Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in basına yaptıkları açıklamalar: