Ana sayfa Kadın Haberleri Fahriye Evcen’in hiç unutamayacağı müthiş hediye!

Fahriye Evcen’in hiç unutamayacağı müthiş hediye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, oğlu Karan’ın bakımı için kariyerine ara vermeyi göze aldı. Oyuncu, en son 2017 yılında 13 bölüm süren Ölene kadar isimli dizide yer almıştı. 3 yıldır hamileliğinin de etkisi ile projelerde yer alamayan Fahriye Evcen, ne zaman ekranlara dönecek hayranları merakla bekliyor.

Ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı paylaşımları takipçileri heyecanla bekliyor. Özellikle de oğlu Karan’ın güzelliği herkesi büyülemiş durumda. Fahriye Evcen de 2020 yılı başından bu yana doğum kilolarından kurtulmuş ve fit haliyle dikkatleri çekmekte.

Evcen, 4 Haziran 1986 doğumlu. 34. yaşını kutlayan oyuncuya hayranlarından unutulmaz hediyeler verildi. Bazı hayranları ve dostları oyuncunun evine hediye gönderdi.

Gökyüzündeki bir yıldıza Fahriye Evcen’in adı verildi. UNICEF’e de yardımda bulunan hayranlar 90 adet tetanoz aşısı bağışladı.

Doğum gününü evde sade bir törenle kutlayan Fahriye Evcen için sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı. Birbirinden ilginç iltifatlar yapıldı.

6,5 yıllık aşkının doğum günü pastasına “Ailece nice senelere. Seni seviyorum aşkım” yazdıran Burak Özçivit, artı puan aldı.

Fahriye Evcen'in hiç unutamayacağı müthiş hediye! 7

Ünlü oyuncunun evine gönderilen çiçekler, pastalar ve birbirinden farklı hediyeler ne kadar sevildiğini de anlatmaya yetiyordu.