Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız gidince, Yemin dizisinde Gökberk Demirci’ye gün doğdu!

Özge Yağız gidince, Yemin dizisinde Gökberk Demirci’ye gün doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisinin 3. sezonunda büyük değişiklik! İlk iki sezonu ile Kanal 7 ekranında büyük dikkat çeken Yemin dizisi, yolculuğuna Özge Yağız olmadan devam edecek. Ocak ayında ayrılacağını yapımcıya bildiren Özge Yağız, 2.sezon finali ile birlikte diziye veda etti. Ancak şaşılacak bir gelişme yaşandı. Herkes Özge Yağız’ın canlandırdığı Reyhan karakterinin ölmesini bekliyordu.Ancak böyle olmadı.

Dizinin üçüncü sezonu için Reyhan karakterini başka bir oyuncunun canlandırması olasılığı bulunuyor. Ancak ne yapımcıdan ne de oyunculardan bu konuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı.Bir anlamda dizinin 3. sezon sürprizi Reyhan karakterinin durumu olacak.

Dizide Emir olarak başrolde izlediğimiz Gökberk Demirci, yeni dönemin en çok konuşulan ismi olacak. Reyhan karakterini bir başka isim canlandırsa bile artık Yemin dizisi Gökberk Demirci ile birlikte anılacak.

Demirci’nin Akşam gazetesinde yer alan sözleri de bu durumu işaret ediyor. Dizideki en büyük yenilik, bütün yükün Emir karakterine yani Gökberk Demirci’nin üzerine yıkılması olacak.

Özge Yağız gidince, Yemin dizisinde Gökberk Demirci'ye gün doğdu! 7

3. sezon hakkında bilgi veren Gökberk Demirci’nin şu sözleri oldukça anlamlı:

“Emir’i çok ağır ve zor bir dönem bekliyor buna eminim . Ağır bir dram bizi bekliyor sanırım. Fakat bir yandan da hayat devam ediyor ve malûm hayat sürprizlerle dolu. Bakalım zaman ne gösterecek… Başarılı, doğru bir şekilde yürümeye gayret ediyorum bu yolda. Fırsat verildiği, uygun görüldüğüm üzere. Evet 3. Sezonda Emir ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.”