Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları 17 Mart 39. bölüm fragmanı yayınlandı! İzleyiciler neden öfkeli?

Fazilet Hanım ve Kızları 17 Mart 39. bölüm fragmanı yayınlandı! İzleyiciler neden öfkeli?

tarafından ker_def

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un rol aldığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde heyecan her geçen hafta daha da artıyor.

Hazan ile Yağız aşkına doğru gidişat izleyicilerin önemli bir bölümünü memnun etmişti. Ancak Sinan-Hazan aşkını isteyenlerin tepkileri devam ediyor. Senaristlere yol yakınken geri dönme daveti yapıyorlar.

Bazı izleyiciler dizinin Adını Feriha Koydum moduna doğru ilerlediği fikrinde…

Sinan’ın aşkına sahip çıkmasını isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. Ancak Sinan karakterine sinir olduğunu söyleyenler de hiç az değil.

Aşk konusunda dizi tam bir Arap saçı ve bu durum izleyiciyi artık iyice sıktı.

Aşk meselesine artık bir nokta konulması gerekiyor. Dizinin olması gerektiğinden daha fazla konuları uzattığı eleştirileri de artmakta…

Dizinin 39. bölümü 17 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Star TV’de olacak.

39. bölümde neler yaşanacak?

İlk bilgileri fragmanda bulabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yağız, ölümle yüz yüze! Elinde Yağız’ın kanıyla ona bir şey olmasının korkusunu yaşayan Hazan, Kerime’ye gerçekleri haykırsa da sesini duyuramaz. Yağız’ın da tehlikede olduğunu öğrenmeleriyle yalıyı saran korku artık ikisi içindir. Hazım’ın tüm kararlılığıyla polisten uzak durmaya çalışması Fazilet ile birlikte Gökhan’ı da rahatsız ederken, ablasına bir şey olmasından korkan Ece herkesten habersiz polise haber vermiştir.

Yağız ve Hazan sıkıştıkları köşede kendilerine bile itiraf edemedikleri duyguları birbirlerine itiraf etmeye hazırlanırken patlayan silah bekleyenleri darmadağın eder. Sinan yaşadığı suçluluk duygusuyla kıvranırken, taş üstünde taş bırakmayan bir karşılaşma yaşanır.