Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 10 Şubat Cumartesi 34. bölüm 3. fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 10 Şubat Cumartesi 34. bölüm 3. fragmanı

tarafından ker_def

Star TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve KIzları 10 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yağız’ın seçimi Hazan’ı alt üst ediyor…

Hazım, Sinan’ın hamlesine hazırlıksız yakalanmıştır. Baba oğulun yüzleşmesi her ikisi için de çok sert ve sancılı olurken, Hazım oğlunun sürüklendiği çılgınlık karşısında çaresizdir. Hazan’ın Fazilet’i susturmak için son anda yaptığı hamle Fazilet’in tüm dikkatini Yağız ve Hazan üzerine çeker. Gördüğü kıvılcımlar Fazilet’i Hazan’la karşı karşıya getirirken, Hazan’ın seçimi Yağız’ı da beklenmedik başka bir seçime sürükleyecektir. Diğer yanda, Selin’in hamilelik oyununu öğrenen Ece Selin’i köşeye sıkıştırmayı başarır. Yasin’i kaybetme korkusu Selin’i, Ece’nin bile tahmin edemeyeceği bir çılgınlığa sürükler. Hazım, Kerime ile ilgili değişen dengeleri kaldırmaya çalışırken evlatlarını korumak için tehlikeli bir adım atar. Hayatı ve çocuklarıyla ilgili büyük bir sınav vermek zorunda kalan Hazım, bir anda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşirken, gözünü intikam hırsı bürüyen Kerime ise sırtını Sinan’a yasladığını düşünerek artık raydan çıkmış bir haldedir. Hazan ve Yağız, hem Kerime’nin hem de Fazilet’in hedefindeyken, Yağız’ın seçimi Hazan’ı alt üst eder.