Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Kerime’ye sizce ne yapmalı?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Kerime’ye sizce ne yapmalı?

tarafından ker_def

Adı Kerime… Cumartesi akşamları Star TV’ye damgasını vuran Fazilet Hanım ve Kızları’nın psikopatı da o.
Sezon başından beri Yağız-Hazan mı, Hazan-Sinan mı daha aşık, onunla ayrılsın öbürüyle olsun gibi tartışmaların içinde boğuşan diziye bir de psikopatımız dahil oldu!

Yağız gibi mülayim bir çocuğun annesi olması ise Kerime’yi daha da ilginç kılıyor. Hazan ve Yağız’ın kavuşmaları için gün sayan izleyici bu kez de Kerime’nin tehlikeli oyunlarının içinde buldu kendisini.

Bir annenin nasıl bu kadar psikopat ruhlu olabileceğini anlamak zor tabii ki. Sonuçta deliliğin cinsiyeti yok ama yine de Kerime de akıl sınırlarımızı zorlayan karakterlerden birisi. Özellikle son bölümde yaptıklarıyla herkesin bir kez daha nefretini kazandı. Tabii bu nefreti kazanmasındaki en büyük neden de deneyimli oyuncu Türkan Kılıç’ın başarılı oyunculuğu.

Hazım Bey’e vakti zamanında oğlunu evlatlık veren Kerime’nin son zamanlarda ‘oğlum oğlum’ diye tutturmasıyla ortalık karışmıştı. Sinan’ı oğlu sanan Kerime’nin gerçek oğlunun Yağız olduğunu Hazım Bey dışında tek bilen kişi ise Hazan…

Bunu sevdiği adama bir türlü söyleyemeyen Hazan’ın ise Kerime’yi engellemek için yaptıkları başına bela oldu ve Kerime intikam için Hazan’ı kaçırttı. Yeni bölümde Kerime’ye ne olacak henüz bilmiyoruz ama ekran başında izleyenler onun artık ortadan yok olmasını isteyecek kadar öfkeyle doldu bile!

Kimler geldi, kimler geçti dedirten dizi tarihinde pek çok psikopat ruhlu diye nitelendirdiğimiz karakter var tabii ama biz yeni sezonda en çok dikkat çekenleri sizler için derledik. Bakalım yeni başlayacak dizilerde lugatımıza hangi karakterler eklenecek?