Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ortalığı karıştırmıştı, Sümeyra Koç, bakın hangi diziyle dönüyor?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ortalığı karıştırmıştı, Sümeyra Koç, bakın hangi diziyle dönüyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü. Avşar Film imzalı dizide Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşiray, Afra Saraçoğlu ve Alp Navruz rol alıyordu. Kadrosu ile göz dolduran dizinin oyuncularından Sümeyra Koç’un yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlandığı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın, sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Sümeyra Koç, şu sıralar Kıbrıs’ta çekimleri süren ve TRT1’de yayınlanacak olan Kıbrıs Ada Kışı isimli dizinin kadrosuna dahil oldu!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisini izleyenler Sümeyra Koç’u mutlaka hatırlayacak! Farah rolüyle yer aldığı dizide Yağız’ın hayatında ilginç gelişmelere neden olmuştu. Koç, bu kez Hemşire Sandy rolüyle Kıbrıs Ada Kışı isimli dönem dizisinin kadrosuna dahil oluyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ortalığı karıştırmıştı, Sümeyra Koç, bakın hangi diziyle dönüyor? 9

1988 İstanbul doğumlu olan Sümeyra Koç, Koç Üniversitesi mezunu ve Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Lale Devri, Sana Bir Sır Vereceğim, Galip Derviş, Kurt Seyit ve Şura, Kara Kutu, Şevkat Yerimdar, Günebakan dizilerinde de rol almıştı.

Kıbrıs Ada Kışı dizisi ile ilgili detaylar…

Şu sıralar Kıbrıs’ta çekimleri süren ve başrollerinde Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi için oyuncular ve tüm ekip KKTC’ye giderek önce karantinaya alınmışlardı. Çekimleri başlayan dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ortalığı karıştırmıştı, Sümeyra Koç, bakın hangi diziyle dönüyor? 10

Yılbaşının hemen sonrasında Kıbrıs’a giden ekibin çekimleri sürerken dizinin kadrosu da ortaya çıktı. Dizide Gülper Özdemir, Miray Akay, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu da rol alıyor. KKTC’nin farklı bölgelerinde yoğun bir şekilde yapılan çekimlerin iyi gittiği de gelen bilgiler arasında.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ortalığı karıştırmıştı, Sümeyra Koç, bakın hangi diziyle dönüyor? 11

Kıbrıs’taki Türk halkına yönelik olarak 1964-1974 yılları arasında yapılan zulmün ekrana taşınacağı ve Kıbrıs Barış Harekatı ile birlikte sonlanacak olan proje toplam 26 bölüm olarak çekilecek. TMC Film tarafından yapımcılığı üstlenilen proje TRT1’de yayınlanacak.

Emre Özdür ile Başar Başaran’ın hikayesini yazdığı Kıbrıs Ada Kışı isimli dizi projesi 60’ar dakikadan oluşan 26 bölüm olarak planlandı. Dizinin yayın tarihinin de Mart ayının sonları olduğu belirtiliyor.