Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade’nin annesi de kendisi gibi cool çıktı!

Nesrin Cavadzade’nin annesi de kendisi gibi cool çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisindeki Şahika karakteriyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile dikkat çeken bir isim. Azeri kökenli bir oyuncu olan Cavadzade, 11 yaşından beri Türkiye’de yaşıyor. Bakü’de doğan oyuncu, uzun yıllardır Türkiye’de ama gönlünün de hep Azerbaycan’da olduğunu zaman zaman yaptığı paylaşımlarla da göstermekte.

Oyuncu, aslında Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu ama oyuncu olmayı tercih etmiş. 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncularında oyunculuk eğitimi aldıktan sonra mesleğe adım atan Cavadzade, şimdilerde Yasak Elma’daki rolüyle de ekranda adeta döktürüyor.

2007 yılında Yersiz Yurtsuz isimli diziyle birlikte ekranlara gelmeyen başlayan Cavadzade, pek çok sinema filminin yanı sıra Kış Güneşi, Fi, Bizim Hikaye, Bir Başkadır isimli dizilerde de rol aldı.

Daha çok sinema filmi yapan oyuncu, son yıllarda ise dizilere ağırlık vermeye başladı. Oyuncunun hayran kitlesi de sosyal medyada onu gündemden düşürmüyor.

Nesrin Cavadzade de sosyal medyadan paylaşım yaparak onları mutlu ediyor. Son dönemde Yasak Elma dizisinde tanıştığı Gökhan Alkan ile yaşadığı aşkla da konuşulmakta oyuncu.

Cavadzade, Pazar günü tatil olmasını fırsat bilerek güneşli günü de değerlendirmek için İstanbul sokaklarında gezintiye çıkmış.

Oyuncunun annesini çektiği fotoğrafa yaptığı yorum da ‘cuk’ oturmuş adeta! Annesinin de kendisi gibi tarz sahibi olduğu fotoğraftan anlaşılan Cavadzade paylaşımına “Ultra cool annem” notunu düşüyor…

İşte Nesrin Cavadzade’nin annesi…

Nesrin Cavadzade'nin annesi de kendisi gibi cool çıktı! 7