Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nda kafalar karıştı! “Farah pişman mı oldu?”

Fazilet Hanım ve Kızları’nda kafalar karıştı! “Farah pişman mı oldu?”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin çok sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’nın 42. bölüm ön izlemesi, kafaları karıştırdı.

Başrollerini Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu ve Mahir Günşiray’ın paylaştığı dizide, Farah’ın tavırları herkesi şaşırttı.

Haftalar önce Yağız’ın Hazan’dan uzaklaşmak için bulup getirdiği yıllar önceki arkadaşı Farah, bir türlü gitmemişti. Her fırsatta Yağız’ı özellikle Hazan’dan uzak tutmaya çalışan Farah, pek sevilmiyordu.

Geçtiğimiz hafta Hazan ve Yağız’ın spor salonunda öpüşmesinin ardından, Almanya’ya gitme kararı alan Hazan herkesi şok etmişti. Kimseyi üzmemek ve kafasından daha doğrusu kalbinden Yağız’ı atabilmek için uzaklaşma kararı alan Hazan bunu Yağız dışında herkese söyledi.

Hal böyle olunca ön izlemede de tam Hazan hazırlanırken, onun evine giden Farah’ın buna üzülmüş gibi davranması kafaları karıştırdı. Kapıdan çıktığında da bir şey düşünüyormuş gibi görünen Farah herkesin aklına “Acaba Yağız’la Hazan’a yardım mı edecek?” sorusunu getirdi.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM SAHNELER, VİDEOLAR, BÖLÜMLER İÇİN TIKLA

İzleyenler konuyla ilgili; “Farah birleştirecek sanki ikisini!”, “Farah pişman mı oldu?”, “Asıl Farah’ın gitmesi gerekiyordu da neyse!”, “Farah vicdan yaptı her halde!”, “Yağız’ı Hazan’a iten Farah mı olacak acaba!”, “İçimden bir ses Ece ile Farah birleşip bunların arasını yapacak diyor!”, “Farah iyilik yapacak gibi bu sefer!” gibi yorumlar yaptılar.

Neler olacağını, Hazan’ın gerçekten gidip gitmeyeceğini bu akşamki yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz…

Youtube’da trend videolar listesinde 18. sırada yer alan ön izleme, izleyenleri iyice heyecanlandırdı.

İşte 42. bölüm ön izleme: