Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları’nda sizin favori çiftiniz hangisi YağHaz mı, HazSin mi? Seçim başladı….

Fazilet Hanım ve Kızları’nda sizin favori çiftiniz hangisi YağHaz mı, HazSin mi? Seçim başladı….

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları dizisini izleyenler, uzun süredir bir ikilem yaşıyor.

Sosyal medyada da çokça dile getirilen konu, Yağız ve Hazan’ın aşkı mı daha gerçek, Hazan ve Sinan’ın aşkı mı?

Kimi zaman gelişen olaylar neticesinde izleyenler Yağızcı oluyor, kimi zaman da Sinancı! Özellikle Hazan’ın kaçırıldığı ve bu akşam ilginç gelişmelerin yaşanacağı dizinin yeni bölüm tanıtımlarında, Yağız’ın Hazan için çabalarını görenler, Sinan’ı bir çırpıda harcadı!

Sinan’ın Yağız kadar endişeli görünmemesi, diziyi izleyenleri de sinirlendirdi. Yapılan yorumlarda pek çok kişi, gerçek aşkın Yağız’ın aşkı olduğu ve ikilinin artık bir araya gelmesi ile ilgili düşüncelerini paylaşıyor. Yağız, Hazan’ı bir an önce kurtarıp artık aşka yelken açsınlar diyenlerin yanı sıra Sinan’ın Hazan’a gerçekten aşık olmadığı ile ilgili de pek çok yorum yapılmakta.

Anlaşılan Hazan’ın kaçırılması olayından sonra bu iş artık netleşecek. Muhtemelen kendisini kurtaran Yağız’a Hazan’ın tavrı artık bambaşka olacak.

Dizinin resmi twitter sayfasında ise bu ayrıma dikkat çekilerek ‘Senin favori çiftin hangisi?” mesajıyla YagHaz ve HazSin’cilere sosyal medyadan seçim yapmalarını sağlayacak bir adım attı bile.

İşte o paylaşım: