Ana sayfa Dizi Haberleri Ferhat ile Şirin dizisinde asıl kaybeden Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş!

Ferhat ile Şirin dizisinde asıl kaybeden Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ferhat ile Şirin dizisi final mi yapacak? Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar’ın başrollerinde yer aldığı Ferhat ile Şirin dizisi Cuma akşamları ekranlarda yer almakta. İlk 4 bölümü yayınlanan dizi daha başlamadan önce büyük bir beklenti oluşmuştu.

Ancak dizinin reytingleri hiç de beklentileri karşılayan düzeyde değildi. İlk 2 bölümü merak edenler ekran başına geçmiş ama 3. bölümde reyting düşüşü yaşanmıştı.Reytinglerinin çok hızlı toparlanamayacağına yönelik ön görüleri sosyal medyada görebilirsiniz.

Dizi gündem olmayı başaramıyor. Senaryosu itibariyle de eleştiri almakta. Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş’ın aşk yaşadığı sahneler ise o kadar da etkili olmadı. Yani aşı tutmadı.

Sosyal medyada dizinin final yapacağına yönelik söylentiler çıktığını da görebilirsiniz. Dizinin 10 Ocak Cuma günü 8. bölümü ile final yapacağına yönelik bilgiler var ama henüz kanaldan bir duyuru yapılmış değil. O3 Medya ile Fox TV arasında yapılan toplantıda kanalın sadece ilk 8 bölümün haklarını aldığı ve diğer bölümleri satın almayacağını söylediği de belirtilmekte.

Ferhat ile Şirin dizisinin tutmadı zaten ortada. Final yapması da kimse için sürpriz olmaz. Peki kim kaybetti?

Kaybeden Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş oldu… Her ikisi de çok iddialı dizilerde rol aldılar ama Ferhat ile Şirin aşısı tutmayınca kariyerlerine kötü bir örnek olarak bu dizi yazılmış olacak.