Ana sayfa Dizi Haberleri Ferhat ile Şirin dizisinin durumu final yapan Sevgili Geçmiş’ten bile kötü!

Ferhat ile Şirin dizisinin durumu final yapan Sevgili Geçmiş’ten bile kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ferhat ile Şirin dizisi final yolculuğuna çıktı! Cansu Dere, Leyla Tanlar ve Tolga Sarıtaş’ı başrolde buluşturan Ferhat ile Şirin dizisinin geldiği durum içler acısı… İlk 2 bölümü yüksek reyting alan dizi, 3.bölüm ile birlikte düşüşe geçti.

3. bölümde başlayan bu reytinglerde gerileme 4. bölüm ile birlikte artık izleyicilerin diziden kopmakta olduğunu sergiledi.

Cansu Dere ve Tolga Sarıtaş’ın hayranları bu diziyi neden kabul ettiklerini sosyal medyada sorguluyor. Çünkü dizinin hikayesine yönelik ciddi bir eleştiri var. Hikaye tutmayınca da reytinglerin hali ortada.

Ferhat ile Şirin dizisinin 4. yeni bölümü tüm kişiler kategorisinde 2.63 reytingle 23. oldu.

AB grubunda ise 2.94 reytingle 13. sırada yer aldı.

Bir de şöyle anlatalım; 8. bölümüyle final yapan Sevgili Geçmiş dizisinin son bölümü Ferhat ile Şirin’den daha iyi performans sergiledi.Sevgili Geçmiş totalde 3.04 reytingle 21. sırada ve AB grubunda da 3.23 reytingle 11. sırada yer aldı.

Ferhat ile Şirin dizisinin durumu final yapan Sevgili Geçmiş'ten bile kötü! 7

Yani Ferhat ile Şirin tutmadı ve final haberinin gelmesi de çok uzun sürmeyecektir.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda 8. bölümün final olacağına yönelik söylentiler var. Ancak henüz bir açıklama olmadığını belirtelim.

Hatırlatalım Fatih Portakal ile Ana Haber Bülteni hep yüksek reytinglerle  günü kapatıyor. Arkasından gelen dizi için bu büyük bir avantaj ama Ferhat ile Şirin’in bundan da faydalanamadığı ortada.