Ana sayfa Sosyal Medya Feyyaz Duman, Baraj dizisinde yeni dönemin şifresini verdi!

Feyyaz Duman, Baraj dizisinde yeni dönemin şifresini verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde yeni bir dönem başladığını dün akşam ekran başında dizinin 18. bölümünü izleyenler hemen fark etti. Zaman atlaması yaşanan dizide, 5 yılın ardından her şey değişti. Hikayede ise bambaşka yenilikler olacağının mesajı net bir şekilde verildi.

Artık dizide Nazım usta gitti ve işadamı Nazım geldi… Yüzündeki yara da ortadan kalktı ve yeni imajıyla da adeta karizma yayıyor… Feyyaz Duman’ın Nazım’ın bu büyük değişiminde sergilediği oyunculuk performansı da dikkat çekici. 17. bölümdeki haksız yere 5 yıl hapis yatmak zorunda bırakılan fakir ve güçsüz Nazım ile, 18. bölümdeki zengin ve güçlü Nazım arasında da belirgin farkları Feyyaz Duman ortaya koyuyor. Karakterin yaşadığı bu değişimi ekrana başarılı şekilde yansıtan Duman, yeni dönemde bambaşka birisi olarak izleyicinin karşısında olacak.

Baraj dizisinde dün akşam reytingler de çok iyi geldi. Totalde 7’lere yaklaşan dizi, ikinci sezonun başında yaşanan şanssızlıklardan da kurtulması ile iyi bir geri dönüş sergiledi. Hikayede de 5 yılda birçok şey değişti.

Nehir ile Hakan evlendi ve bir de çocukları var. Tarık ile Hakan da iş ortağı oldular. Zahra ise dediğini yaptı ve Tarık’ın peşini hiç bırakmadı. Bahar ve Nazım’ın da bir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Tarık ve Hakan’a sürpriz ise yeni ortaklarının Nazım olduğu gerçeği… Kaybettiği her şeyin acısını çıkartmaya kararlı bir Nazım görüyoruz.

Nazım, yeni dönemin mesajını da İbrahim ile konuştukları sahnede şu sözlerle verdi: “Allah kimseyi düşürmesin. Baraj bitti benim için. Orada olan her şey orada kaldı. Sana da tavsiyem, hep ileriye bak. Arkana değil. Geçmiş korkutucu olabilir çünkü.”

Bu sözler aslında Nazım’ın her şeyi öğrendiğini de gösteriyor. Yani intikam planını yapan Nazım, kendisine acı çektiren herkesi hedefine aldı…

Bahar ile Nazım evlenecek ve Nazım aileye girecek. Nazım ile Nehir buluşması ise duygusal oldu. Nazım’ın “Benim için sen diye bir şey yok” sözleri 18. bölümde yankıladı. Bahar’a güven veren Nazım, her zaman onunla olacağının sözünü verdi.

Baraj dizisinde düğün var. Muhtemelen 22 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 19. bölümde de bu düğün konusu öne çıkacaktır.