Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde kendi kazdığı kuyuya düştü!

Sen Çal Kapımı dizisinde kendi kazdığı kuyuya düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı, Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Romantik komedi dizisinin reytinglerinin de toparlama yaşaması, hikayenin de daha ilginç bir hal alması son haftalarda yaşanan önemli gelişmelerdi.

Balca Koçak karakteri ile İlayda Çevik’in Sen Çal Kapımı dizisine katılması hikayeyi daha da heyecanlı bir hale getirdi. Ayrıca Ayşegül İşsever, Semiha isimli babaanne karakteriyle de dizide yerini almaya hazırlanıyor. Sen Çal Kapımı dizisinde Eda adeta kendi kazdığı kuyuya düştü. Artık Serkan Bolat konusunda Eda’nın ciddi bir rakibi var. Hem de bu kişiyi şirkete getiren ve onu Serkan ile baş başa bırakan kişi de yine Eda’nın kendisi…

Balca, çeşitli taktiklerle Serkan ile yakın olmaya çaba harcarken, Eda da onun tüm bu taktiklerini Serkan’a anlatıyor. Serkan, böyle olmadığını düşünse de Eda, Balca’nın niyetini çözdü. Bige Önal’ın canlandırdığı Selin’den sonra şimdi de Balca, Eda için yeni bir rakip konumuna geldi.

Serkan ve Eda’nın arası o kadar iyi ki, şimdiki taktik aralarındaki güveni bir şekilde sarsmak. Balca, bu taktiği kullanacak ve başarılı da olacak gibi görünüyor. İzleyiciler, “Aralarına kara kedi gibi girecek.

Bu Balca’ya zaten sinir oluyordum, şimdi 10 katı daha fazla sinir oldum. Serkan böyle oyunlara gelme” diye yorum bırakıyor. Her bölümü soluksuz izlediğini belirten izleyiciler, yapımın uzun süreli olmasını da istediklerini belirten ifadeler kullandı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı, 19 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak olan 23.bölümden 2. fragmanı videoda izleyebilirsiniz: