Ana sayfa Dizi Haberleri Final söylentileri arasında Menajerimi Ara’da sevindiren yeni karar!

Final söylentileri arasında Menajerimi Ara’da sevindiren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Menajerimi Ara dizisi, Teşkilat isimli TRT1 yapımının başlamasının ardından diğer diziler gibi düşüş yaşamıştı. Reytingleri gerileyen dizinin final yapabileceğine yönelik söylentiler de sosyal medyada yayıldı…

Ancak dizinin final yapıp yapmayacağı konusu net değildi. Yani ne Star TV’den bir açıklama gelmişti ne de Ay Yapım resmi bir duyuru yapmıştı. Söylentiden ibaret olan final iddiasının iyice artmasının ardından sevindiren bir gelişme yaşandı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin gidişatını kanal yöneticilerine ve yapımcıya sordu… Koloğlu, aldığı yanıtıda köşe yazısında paylaştı.. Gelen bilgiler dizinin hayranlarını sevindirecek.

Sina Koloğlu, şöyle yazdı: “Merak ettim sordum. Star tarafı “Devam ediyor, böyle bir durum yok” dedi. Yapımcı tarafı, “Projemiz devam ediyor” açıklamasını yaptı.”

Sina Koloğlu, resmi bilgileri taraflardan alarak birçok izleyicinin içini rahatlattı. Ancak bir de uyarı yapmadan edemedi, “Bu işler belli olmaz” diyerek de her an her şeyin değişebileceği imasında bulundu.

Menajerimi Ara düşük bütçeli bir yapım. AB grubunda iyi performans sergiledi… Teşiklat’ın gelmesine kadar gayet de iyi gidiyordu. Ancak TRT1 dizisi tüm Pazar dizilerinin durumunu kritik bir noktaya taşıdı…

Menajerimi Ara şimdilik devam ediyor. Yani final iddiaları doğru değil. Ancak ne olacağı da belli olmaz.