Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapacak dizinin yerine İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dizisi geliyor

Final yapacak dizinin yerine İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dizisi geliyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de bir dizinin final haberiyle birlikte bir başka dizinin başlayacağı müjdesi aynı anda geldi! Geçtiğimiz sezon iddialı hikayesi ve kadrosuyla ekranlara gelmeye başlayan Babil dizisi, ne yazık ki Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında düşük reytingleriyle bekleneni veremedi. “Bir daha gelmez” denilen bir kadroya sahip olsa da kanal, dizinin finaline karar verdi.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Onur Saylak, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu’nun rol aldıkları dizinin gelecek hafta 20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 20. bölümüyle ekrana veda edeceği öğrenildi.

Bu arada Star TV, Babil dizisinin yerine koyacağı diziyi de çoktan belirledi! Bir süre önce çekimlerine başlanılan Seni Çok Bekledim isimli dizi, Cuma akşamları Babil’in yerine geliyor.

Final yapacak dizinin yerine İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in Seni Çok Bekledim dizisi geliyor 7

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes rolünü oynayan İrem Helvacıoğlu ile son olarak İstanbullu Gelin dizisinde oynayan Özcan Deniz’in başrolünde oynayacağı dizi, ekrana gelmek için gün sayıyor.

Kıyasıya bir reyting mücadelesinin yaşandığı Cuma akşamı yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisini zorlu günler bekliyor. Zira diğer kanallarda hepsi birbirinden iddialı rakipleri bulunuyor.

Ramo, Kırmızı Oda, Hercai, Payitaht Abdullah dizileriyle karşı karşıya gelecek olan Seni Çok Sevdim’in kadrosunda ayrıca Durul Bazan, Selen Domaç, Yıldız Kültür, Ahmet Mekin, Caner Şahin, İlhan Şen, Türkü Turan, Mustafa Uğurlu da yer almakta.