Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden İstanbullu Gelin’de şok gelişmeler yaşanacak!

Finale giden İstanbullu Gelin’de şok gelişmeler yaşanacak!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 27 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 47. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Sezon sonunda ekrana veda edecek olan dizide iki haftadır güllük gülistanlık sahneler yaşanıyordu. Adem ve Faruk arasında başlayan yakınlaşma ve sonrasında evdeki piknik sahnesi, diziye ayrı bir hava kattı.x

Herkes Adem ve Boranlar arasında artık uzlaşma sağlandı diye düşünürken, Halim ortaya çıktı ve her şey bozuldu.

Adem’in geçmişindeki en büyük kirli sırrı bilen Halim, kendisini Faruk’un getirdiğini ve şirketteki hisseleri nedeniyle koz olarak  Adem’in geçmişini ortaya koyduğunu söyledi.

Finale giden İstanbullu Gelin'de şok gelişmeler yaşanacak! 7

Halim’in ortaya çıkmasından sonra Adem, Boranlar ile ilgili yanıldığını düşünerek yeniden intikam planları kurmaya başladı.

İpek de boş durmadı ve Adem’e işbirliği önerdi. Faruk ve Halim’in Adem’le ilgili konuştuğu o videoyu Fikret’e göstererek onu da zehirledi.

Son olarak videoyu gören Süreyya ise şok geçirmişti.

Bu haftaki bölümde Faruk’un Adem’le ilgili planlarını öğrenen Süreyya, öfkeye kapılıp sert çıkıyor. Faruk’u dinlemiyor. Süreyya daha sonra Bade’ye olanları anlatıyor. Boranlar’ın evinde bu olaylar olurken Adem de annesini ziyarete gidiyor ve hastaneden çıktığında Boranlar’ın konağına yerleşecekleri sözünü veriyor Adem.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Faruk ve Süreyya arasında taşlar yerinden oynuyor.

Adem duyduğu gerçekle yıkılmıştır. Faruk ve Süreyya bebeklerinin cinsiyetini öğrenirken, Fikretler’den müjdeli haber gelir; Ada tedaviye cevap vermektedir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adem planına odaklanır.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Boranjet’in lansmanı başarılı geçse de Fikret öne çıkanın yine Faruk olmasından rahatsızdır. Fikret’i geri kazanmak isteyen İpek ise eline geçirdiği koz ile Faruk ve Süreyya arasında taşları yerinden oynatacaktır.