Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Finale giden Ufak Tefek Cinayetler’de artık karar aşaması geldi!

Finale giden Ufak Tefek Cinayetler’de artık karar aşaması geldi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Detay
Star TV’de finale doğru giden Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 4 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Aslıhan Gürbüz’ün oynadıkları dizinin yeni bölümünde Merve ve Serhan’ın kızlarının velayeti ile ilgili uzlaşma için bir araya gelmesi dikkat çekecek.

Ancak uzlaşma meselesi daha çok savaşa dönüşecek. Serhan, kızını yurt dışına götürüp otel odalarında kalan Merve’ye buna hakkı olmadığını söylerken, Merve, insan içine çıkacak hali kalmadığı için gittiği itirafında bulunuyor.

Bu arada Sarmaşık’ta ipler iyice gerilecek. Kerim ve Merve’nin arasında bir ilişki olduğu söylentisi yayılmaya başlıyor.

Sarmaşık’ın diğer sakinleri ise başka dertlerle uğraşıyor. Serhan ve Kerim’i karşı karşıya getiren yeni gelişmeler, karşılıklı kavgaya dönüşecek.

Finale giden Ufak Tefek Cinayetler'de artık karar aşaması geldi! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Boşanma Savaşı Başladı!

Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler… Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.