Ana sayfa Dizi Haberleri Finali merakla beklenen Söz dizisine 3 ödül birden geldi!

Finali merakla beklenen Söz dizisine 3 ödül birden geldi!

tarafından ker_def

3 sezondur ekranda olan Söz dizisi bu ayının sonunda izleyicilerine veda ediyor. Final bölümü merakla beklenen Söz dizisine gelen ödüller ise yapımın izleyicilerde bıraktığı önemli etkiyi de anlatıyor.

Yapımını TIMS&B Productions’un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ ödüle doymuyor.

Yayınladığı 3 sezondur sayısız ödülün sahibi olan ‘SÖZ’, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından bu yıl 15.’si düzenlenen İletişim Ödülleri’nde 3 ödüle birden layık görüldü.

İstanbul Aydın Üniversitesi‘nde eğitim gören 40 bin öğrencinin oylamasıyla belirlenen ‘İletişim Ödülleri’nde ‘SÖZ’ dizisi, ‘En İyi Dizi, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ve ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödüllerinin sahibi oldu.

Gerçekleştirilen törende ‘En İyi Dizi’ ödülünü dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın alırken, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ Tolga Sarıtaş, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülü ise Keşanlı karakterine hayat veren Görkem Sevindik’e verildi. ‘SÖZ’ ekibi kendileri verilen 3 değerli ödül sonrası objektiflere birlikte poz verdi.