Ana sayfa Dizi Haberleri Fırsatçı lafını duyan Arif çıldırıyor! Kadın dizisinde beklenmedik sahneler!

Fırsatçı lafını duyan Arif çıldırıyor! Kadın dizisinde beklenmedik sahneler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın 39. bölüm 2. tanıtımında Arif’in çıldırdığını gören izleyiciler şaşırdı.

13 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Arif’ten çok net tavırlar geliyor.

Bugüne kadar sosyal medyada Arifçiler ve Sarpçılar olarak ayrılan izleyicilere Arif de bir yanıt vermiş olacak aslında sözleriyle.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Yeliz, Bahar’a artık kocasının yaşadığını söyleyeceklerini Arif’e anlatıyor.

Arif, bunu duyduğunda çok şaşırıp ‘Kız bir nefes alsaydı’ diyor. Bunun üzerine Yeliz, Arif’e, “Kız nefes alırken fırsatçı Arif de gitsin kapsın kızı değil mi?” sözlerine çok sinirleniyor.

Sosyal medyada da Sarp ve Bahar’ın birlikte olmasını isteyen izleyiciler benzer sözlerle Arif’i suçluyordu. Anlaşılan Arif, yeni bölümdeki sözleri ve tavrıyla, tüm bu eleştirilere de bir yanıt vermiş olacak.

Arif, Hatice ve Enver’in karşısına çıkıp, “Hepiniz öyle mi düşünüyorsunuz gerçekten? Benim fırsatçı olduğumu mu düşünüyorsunuz?” sözleriyle içini dökmeye başlıyor.

Fırsatçı lafını duyan Arif çıldırıyor! Kadın dizisinde beklenmedik sahneler! 7

Sarp’ın ortadan kaybolmasının daha normal bir durumu olsaydı, bir şekilde aradan çekileceğini ama bu durumda aradan çekilmeyeceğini söyleyerek herkesi çok şaşırtıyor.

Arif, sonuna kadar olduğu yerde duracağını ve Bahar’ı bırakmayacağını söyleyerek ilk kez bu kadar sert bir çıkış yapıyor.

Görünen o ki Arif, Bahar’ı bırakmaya hiç niyetli değil ve onun için savaşmaya da sonuna kadar hazır. Arif’i hiç böyle konuşurken görmeyen izleyiciler çok şaşıracaklar ama artık aşkının arkasında duran bir Arif var ve Bahar’ı Sarp’a kaptırmaya da hiç niyeti yok!

İşte Kadın dizisi 39. bölüm 2.tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Bahar’a ilik vermeyi kabul eden Şirin’i Sarp’ın nasıl ikna ettiği merak konusudur. Şirin ise iliği vermeyi kabul etmesine rağmen Bahar’ı huzursuz etmek için elinden geleni yapar. Sarp’ın, kardeşiyle bir ilişkileri olduğunu bilme düşüncesi bile Bahar’ın mahvolmasına sebep olurken, Şirin bir adım daha ileriye gider. Bahar’dan Sarp’ın yaşadığını gizlemek ise Arif’i içten içe rahatsız etmeye başlar.