Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin bir dizisi daha ekrana veda etti! 2 yeni dizi geliyor!

Fox TV’nin bir dizisi daha ekrana veda etti! 2 yeni dizi geliyor!

tarafından zk zk
Fox TV'nin bir dizisi daha ekrana veda etti! 2 yeni dizi geliyor! 7
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sezon başından beri pek yüzü gülmüyor!

Kadın dizisinin başarısına rağmen son dönemde yeni dizilerinin düşük reyting almasından muzdarip olan kanal, dün akşam da bir başka diziye 3. bölümüyle final yaptırdı.

Furkan Palalı, Su Kutlu, Ahu Sungur ve Cihan Ünal’ın rol aldıkları Bir Mucize Olsun isimli dizinin çekimlerine uzun süre önce başlanmıştı.

Sezon başında diziyi bekleten kanal Çukurdere ismiyle yayınlanması beklenen diziyi Cuma akşamları yayınlanan Şevkat Yerimdar’ın final yapmasının ardından devreye soktu.

Modern bir Külkedisi masalı olan dizi, ekrandaki benzerleri arasında tutunamadı! Diğer kanallardaki aynı akşam yayınlanan diziler arasında çok düşük reytingler alan dizi, dün akşam 3. bölümüyle ekrana veda etti.

BİR MUCİZE OLSUN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sezon başından beri Kadın dizisinin yanı sıra Yasak Elma dizisi dışında iyi çıkış yapan bir diziye hasret kalan Fox TV, Adı Zehra ile de şansını zorlamaya devam ediyor.

Adı Zehra’yı da Cumartesi akşamları yayınlayan kanal, aynı akşam yayınlanan bir başka iddialı dizisi Kalbimdeki Deniz’in de ekran macerasına bir süre önce son vermişti.

Final kararı alınan dizilere rağmen kanalın yeni dizi hazırlıkları da devam ediyor.