Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin bir dizisi daha final yaptı! Başrol oyuncusundan diziye duygusal veda…

Fox TV’nin bir dizisi daha final yaptı! Başrol oyuncusundan diziye duygusal veda…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Bu sezon diziden yana yüzü pek gülmeyen kanallar arasında yer alan Fox TV’de dün akşam bir dizi daha finale gitti.

Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan’ın başrollerinde oynadıkları Adı Zehra dizisi, ekrana veda etti.

Almanya’da başlayan Zehra’nın hikayesi, İstanbul’da Hande olarak devam etmişti.

İddialı başlayan ve farklı hikayesiyle izleyenleri başta meraklandıran dizi, daha sonra kan kaybetmeye başladı. Reytinglerde istenen düzeye gelemeyince de kanal, final kararı aldı.

Bazı dizilerin final hikayesini izleme olanağı bile bulamadığımız ekranda, Fox’un sabırlı davranıp en azından hikayenin bitirilmesine imkan tanıması da izleyiciyi memnun etti.

Fox TV'nin bir dizisi daha final yaptı! Başrol oyuncusundan diziye duygusal veda... 8

Finalde Hande’nin ortaya çıkması da büyük sürpriz oldu. Hande ve ailesi birbirlerine kavuştular. Nadir, hakettiğini buldu ve öldü. Zehra ise Genco’yu seçti ve ona gitti.

Tabii hikayede eksik kalan kısımlar da vardı. Zehra’nın annesi Şermin’e ne oldu, Kadir ne yaptı? şeklinde sorular sosyal medyada da konuşuluyor. Ancak yine de Hande’nin ortaya çıkması, herkesi rahatlatan bir gelişme oldu.

ADI ZEHRA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bir izleyicinin dizinin final sahnesini özetlediği sosyal medyadaki yorumu da hemen herkesin ortak fikriydi:

“Ceren ile Mine anne kız gibiler, bu yüzden Serkan ile Ceren’in arası iyi olur. Nadir öldü bu ayrı güzel, Hande geldi. Aslında Şule ölmeyen kızı için bir sürü kişi öldürttü bu güzel bir şey değil. Kadir ile Şermin’e ne oldu onu bilmiyoruz ama Genco’nun Zehra’yı tercih etmesi ayrı güzeldi, final gerçekten muhteşemdi. Genco ile Zehra’nın düğününü de görseydik keşke Serkan ile zehra görüşselerdi kardeş gibi ne bileyim bir bölüm daha çekseydiniz bunları görürdük. Bazı şeyler eksik kaldı ama buna rağmen yine de harika bir finaldi. Hande eski hali daha güzeldi onu söylemeden geçemedim. Bu arada Zehra kendi hayatını kurtarmak için yer değiştirdi ama borcunu da ödedi. Diziyi çok sevmiştim bitmesi hem iyi oldu hem kötü uzun sürseydi tadı kacacaktı o yüzden böyle bırakmanız iyi oldu final istediğim gibi oldu.”

14. bölümüyle final yapan dizinin başrolünde oynayan Zeynep Çamcı da diziye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygusal bir şekilde veda etti.

İşte o mesaj:

Fox TV'nin bir dizisi daha final yaptı! Başrol oyuncusundan diziye duygusal veda... 9