Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin finalden kıl payı kurtulan dizisi Zümrüdüanka’da soğuk rüzgarlar esiyor!

Fox TV’nin finalden kıl payı kurtulan dizisi Zümrüdüanka’da soğuk rüzgarlar esiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinin final yapması beklenirken, kanal Çocukluk’ta karar kılmıştı. Son Yaz dizisinin yakında ekrana gelecek olması nedeniyle bir dizinin kurban edilmesi gerekiyordu. İşte bu nokta da da en düşük reytingleri alan Zümrüdüanka’ya şans tanınmamıştı. Ancak Fox TV herkesi şaşırttı ve Kapadokya’da çekilen diziler bir süre daha yaşama şansı verdi.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, ikinci sezonu ile bir türlü istenilen reytinglere ulaşamıyor. Gökçe Eyüboğlu, İsmail Hacıoğlu ve Menderes Samancılar’ın ikinci sezonda ekibe katılması da durumu çok değiştirmedi. Yine de geniş bir hayran kitlesi bulunan Zümrüdüanka, yoluna devam ediyor.

Dizinin 16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 23. bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Suhandan cephesinde soğuk rüzgarlar esiyor. Hamit’in ölümünden sonra dizide dengeler değişmişti.

İşte Zümrüdüanka 23. bölüm özeti: Zümrüt’ün ani rahatsızlığıyla ortaya çıkan sağlık sorunu; genç çifti yeni bir sınavın eşiğine getirir. Bu sınavdan ya güçlenerek ya da ayrılarak çıkacaklardır.
Suhandan’ın hamileliği konakta soğuk rüzgârlar estirir. Sağlanan ateşkes ile Özgüçleri hayatlarından çıkardıklarını düşünen Demirkanlar, kendilerini tekrar bir kaosun içinde bulur. Bu habere tek sevinen ise Zümrüt’tür.

Adım adım Demirkan olmaya doğru giden Meliha’nın yaptığı bir hata, hem Zümrüt’ü hem de ailesini utanca boğar. Ülfet ve Rüstem arasında yaşanan büyük hesaplaşma, o güne kadar iki tarafın da sakladığı bir sırrı ortaya çıkarır.

Girdikleri sınavdan güçlenerek çıkmaya karar veren Zümrüt ve Serhat, önlerindeki tek seçeneği kabul ederek kendilerine yeni bir sayfa açar. Ancak bu sayfada onlarla birlikte üçüncü bir kişi daha olacaktır.