Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere’ye büyük ayıbı!

Fox TV’nin Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere’ye büyük ayıbı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ferhat ile Şirin dizisi ekranlara veda etti. Hem de final bile yaptırılmadan bir veda geldi. Bu veda şekli bile izleyicilere pek de değer verilmediğini gösterdi.Bu sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak ekrana sürülen dizinin ekrana veda ettiği haberi herkesi şaşırttı. Zira dizi daha final bile yapmamıştı.

Ancak Fox TV, 2020 yılı için bir vedalık bölümü bile Ferhat ile Şirin dizisine yaptırmadan, ekran başındaki birçok dizi hayranını hüsrana uğrattı.

Tolga Sarıtaş ve Cansu Dere için de hem bu dizi hem de bu şekilde veda etmesi pek de iyi bir görüntü olmadı. Söz dizisi ile gönüllere giren Sarı Komutan olarak akıllara yazılan Tolga Sarıtaş ile, Anne dizisiyle yarattığı müthiş etkiden sonra yeniden izleyici karşısına çıkan Cansu Dere, kariyerlerinin önemli bir yanlışına da imza attı.

Ferhat ile Şirin dizisinin zaten sıkıntılı olan senaryosu bas bas bağırıyordu ve neden bu yapımı kabul ettiler, hayranları da bunu merak ediyor.

Oyuncuların yaşanan bu gelişmeler nedeniyle mutsuz oldukları bilgisi geldi. Ancak iş işten geçti, Ferhat ile Şirin hatalı kurgunun bedeli final bile yapamadan yayınına son verilmekle ödedi.

Ancak akıllarda daha çok Fox TV’nin final bile yapılmasına izin vermemesi kaldı. Zira kariyer sahibi olmak bu kadar zor iken, hem Tolga Sarıtaş hem de Cansu Dere hayranları da onlara gönül verip ekran başında destekte bulunmuşken, apar topar yayından alınması şık olmadı.