Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi Mucize Doktor’da kim kimi oynuyor?

Fox TV’nin yeni dizisi Mucize Doktor’da kim kimi oynuyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Dünyaca ünlü dizi The Good Doctor’dan uyarlama olan Mucize Doktor isimli dizi, Fox TV’de yayınlanacak.

Uzun süredir hazırlıkları devam eden dizinin çekimleri de nihayet başladı.

MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Pınar Bulut ile Onur Koralp yazıyor.

Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Mucize Doktor dizisinin çekimleri ise geçtiğimiz günlerde Bilecik’te başladı.

Yasak Elma dizisinden ayrılan Onur Tuna’nın da kadrosuna dahil olduğu dizinin hikayesi daha sonra İstanbul’da devam edecek. Dizinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Dizi, taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıklarını konu alıyor.

Fox TV'nin yeni dizisi Mucize Doktor'da kim kimi oynuyor? 7

Mucize Doktor’un başrol karakteri Ali’yi Taner Ölmez oynayacak. 3 yıl sonra yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Taner Ölmez, proje ile ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirmişti: “Bu uyarlama televizyon için büyük bir adım olduğu gibi beni de son derece heyecanlandıran bir iş oldu.”

Kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da kadrosunda barındıran dizide kimin kimi oynuyor?

İşte dizideki karakterlerin dağılımı:

TanerÖlmez (Ali)
RehaÖzcan (Adil)
OnurTuna (Ferman)
SinemÜnsal (Nazlı)
HazalTüresan (Beliz)
MuratAygen (Tanju)
ÖzgeÖzder (Kıvılcım)
HayalKöseoğlu (Açelya)
FıratAltunmeşe (Demir)
KorhanHerduran (Güneş)

Gazeteci Birsen Altuntaş bu detayı twitter hesabından şöyle duyurdu: