Ana sayfa TV Programları FOXLIFE kanalında hafta sonu eğlence ve komedi programları!

FOXLIFE kanalında hafta sonu eğlence ve komedi programları!

tarafından ker_def

FOXLIFE ile Hafta Sonları Komedi ve Eğlence Dolu

İlk günden bu yana dünyanın en sevilen ve izlenen romantik komedi, komedi ve drama dizilerinin yanı sıra ödül törenleri ve gece yarısı şovlarını izleyicilerle buluşturan FOXLIFE, yabancı filmlerle hafta sonu akşamlarına eğlence ve kahkaha katıyor.

Hollywood’un en eğlenceli yapımları her cumartesi ve pazar saat 21.30’da FOXLIFE kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Milyarder Edward Cole ve araba tamircisi Carter Chambers aynı hastanede yolları kesişene kadar birbirinden bihaber iki yabancıdır. İkili kısa süre içinde ortak bir noktaları olduğunu fark eder: Ölmeden önce görmek ve yapmak istedikleri şeylerden oluşan bir listenin tamamını gerçekleştirmek. Doktorlarının tüm itirazlarına rağmen ikili hastaneden ayrılarak bir maceraya atılır. Efsane oyuncular Jack Nicholsonve Morgan Freeman’ı başrollerinde izleyeceğimiz “Şimdi ya da Asla” (Bucket List), 6 Nisan Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE’ta.

Nişanlısı Pam’in ailesiyle tanıştığında her şeyin yolunda olduğunu düşünen Greg Focker, tabloya kendi ailesinin girmesiyle çok yanıldığını fark eder. Fazlasıyla rahat bir aile olan Focker ailesi ile kurallarına sıkı sıkya bağlı Byrneses ailesi tanıştıkları andan itibaren birbirlerine ısınamaz. Greg ve Pam’in tüm çabalarına rağmen bir türlü orta noktada buluşamayan iki ailenin yaşadıkları tam anlamıyla bir komediye dönüşür. Ben Stiller, Dustin Hoffman, Robert De Niro, Barbra Streisandgibi birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla “Zor Baba ve Dünür” (Meet the Fockers), 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE ekranlarına geliyor.

Çocukları anılarında önemli bir yere sahip olan Walley World’e sürpriz bir seyahat organize eden Rusty Griswold, karısı ve iki oğluyla Amerika’nın en eğlenceli parklarından birinde keyifli zaman geçirmeyi hayal etmektedir. Ama tatil kısa bir süre içerisinde trajikomik bir hal alır. Chevy Chase, Ed Helms, Chris Hemsworth ve Christina Applegate’in rol aldığı “Tatil Zamanı” (Vacation), 13 Nisan Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE kanalında.

Evliliğinin 10. yılında nihayet kayınpederinin güvenini kazanmayı başaran Greg Focker, ek iş olarak bir ilaç şirketinde çalışmaya başlayınca kayınpederinin şüphelerinin yeniden canlanmasına sebep olur. Greg ikiz çocuklarının doğum gününde bir araya geldiği kayınpederine ailenin bir sonraki “reisi” olabileceğini kanıtlamak için elinden geleni yapsa da sayısız yanlış anlaşılmaya da engel olamayacaktır. “Zor Baba 3” (Little Fockers) 14 Nisan Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE kanalında izleyicilerle buluşuyor.