Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Andıç, Aybüke Pusat ile ilişkilerini bir cümle ile özetledi!

Furkan Andıç, Aybüke Pusat ile ilişkilerini bir cümle ile özetledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın hazırladığı Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programının konuğu Her Yerde Sen dizisinin ünlü ismi Furkan Andıç oldu. Dizisinin finalinin ardından dinlenmeye çekilen ünlü oyuncu, programda keyifli sohbeti ile dikkat çekti.

Andıç’ın geçen ay final yapan dizideki rol arkadaşı Aybüke Pusat ile birlikte tatile çıktığı iddiaları ortaya atılmıştı. Oyuncu, programda partnerine övgülerde bulundu. Çok iyi anlaştıklarını belirten Andıç, “Tatlı bir ilişkimiz var” ifadesini kullandı.

Furkan Andıç, “Çok tatlı birisi. Çok uyumlu çalıştık.Biliyorsunuz süreç zor geçiyor.Zamanımız olmadığı için oyuncuyu hırpalama durumu var. Ama onunla çok iyi idare ettik. Kimi zaman ben düştüm, o beni kaldırdı. Kimi zaman o düştü, ben kaldırdım. Böyle tatlı bir ilişkimiz var” açıklamasını yaptı.

Furkan Andıç ayrıca dizi setine hayranlarının gönderdiği çelenk ile ilgi de konuştu ve sevginin aşırı şekilde gösterilmesi durumu yaşadıklarını ifade etti.

Furkan Andıç, Aybüke Pusat ile ilişkilerini bir cümle ile özetledi! 7

Andıç, “Çelenk geldi. Standart bir dizi günüydü. Onların sevgileri bize geçiyor ama aralarında bir rekabet gibi bir durum var. Benim ki daha büyük, aha da sana çelenk. Çok tatlılar, kendileri gelseler ve onu söyleseler bile yeterli. Hiç masraf yapmasınlar.Gidin arkadaşlarınıza çikolata, gofret ısmarlayın çelenk almayın” diye konuştu.

Videodan Andıç’ın katıldığı programı izleyebilirsiniz.