Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Furkan Andıç’ın bir yeteneği daha ortaya çıktı!

Furkan Andıç’ın bir yeteneği daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda romantik komedi projelerinin aranılan ismi haline gelen Furkan Andıç, sempatik kişiliği ve başarılı performansıyla da göz önünde olan bir isim.Kanal D ekranında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde izlediğimiz oyuncu, yine bir romantik komedi ile hayranlarının karşısına çıktı.

Karantina döneminde müzik çalışmaları yaptığı ortaya çıkan Furkan Andıç’ın saksafon çalması da hayranlarının bir hayli ilgisini çekmişti. Pandemi sürecinden önce saksafon çalmaya başlayan oyuncu, karantina döneminde de bunu sürdürmüştü.

Milliyet gazetesine açıklamada bulunan oyuncu, pandemi sürecinin büyük çoğunluğunu İstanbul dışında geçirdi. Oyuncu, bu dönemde saksafonunun yanında olmadığını ve pandeminin çalışma sürecini kötü etkilediğini ifade etti.

Furkan Andıç, “Şu an çalışmalara devam ediyorum, inşallah en kısa zamanda kulaklarınızın pasını silebilirim” açıklamasıyla bu konuda azimli olduğunu ifade etti.

Enstrüman çalmanın hep istediği bir şey olduğunu da anlatan oyuncu, ruhunu dinlendirdiğini vurgulayarak, “Enstrüman çalmanın ruhu dinlendirdiğini, yeri geldiği zaman insanın en iyi arkadaşı olduğunu düşünür hep özenirdim. Bu yüzden sesini çok sevdiğim saksafonu seçtim” dedi.