Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel ve Afili Aşk dizilerinin ortak başarısı!

Poyraz Karayel ve Afili Aşk dizilerinin ortak başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arnavutluk’ta içerik yayıncılarından olan Tring ile Kanal D arasında 2020 yılında imzalanan anlaşma kapsamında Türk dizileri bu ülkedeki izleyicilerle buluşuyor.

Love Trap ismiyle yurt dışında dağıtımı yapılan Afili Aşk dizisinin yayın hakları için yapılan anlaşmanın ardından, Poyraz Karayel dizisinin de bu platformda yer alacağı ortaya çıktı. PER TIM BIR ismi ile Arnavutluk izleyicisi ile buluşacak olan Poyraz Karayel dizisi 2015-2017 arasında Kanal D’de yayınlanmış ve büyük başarı kazanmıştı.

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl, Kanbolat Görkem Arslan, Celil Nalçakan, Emel Çölgeçen, Cem Cücenoğlu ve Murat Daltaban gibi isimlerin yer aldığı dizi Arnavutluk’ta izleyicilerle de buluşmaya başladı.

Poyraz Karayel ve Afili Aşk dizilerinin ortak başarısı! 8

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’i buluşturan Afili Aşk dizisi ise Mart ayında 38. bölümü ile birlikte final yapmıştı. Afili Aşk dizisinin de Nisan ayından bu yana platformda yer aldığı biliniyor.

Poyraz Karayel ve Afili Aşk dizilerinin ortak başarısı! 9

Tring, , Arnavutluk’ta TV kablosu, karasal, uydu ve dünya çapında My Tring IPTV OTT aracılığıyla dağıtım alanında faaliyet gösteren bir Arnavut şirketidir .

Kanal D International’da CEE bölgesinden sorumlu Satış Yöneticisi Ekin Koyuncu, “Tring, Arnavutluk’ta uzun süredir devam eden ortağımız. Bu anlaşmayı imzalayarak ortaklığımız bir adım daha ileriye taşındı” diyerek, Nisan ayında yapılan 3 yıllık anlaşmadan memnuniyeti dile getirmişti.