Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Furkan Kızalay’ın Survivor Panaroma programındaki olay sözleri

Furkan Kızalay’ın Survivor Panaroma programındaki olay sözleri

tarafından ker_def

Furkan’dan Survivor Panorama’da sert sözler söyledi. Furkan Kızılay adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Peki Furkan Kızılay, Survivor Panaroma programında neden bu kadar öfkelendi? Furkan Kızılay yayında neler söyledi?

Geçen hafta elenen Furkan Kızılay, ‘Survivor Panorama’ya katıldı. Programa daha önce katılan kişilerin yarışmacıların kaderiyle oynadıklarını belirterek sert eleştirilerde bulundu.

Hakan Hatipoğlu ve Tuğba Algül’ün sunduğu Survivor Panorama’ya katılan Furkan açtı ağzını yumdu gözünü. Elenmesinin ardından ilk kez televizyona çıkarak açıklama yapan Furkan kendisine “Yalaka” diyenleri duyunca çok sinirlendiğini, bu programda da bu sözlere izin verildiği için Hakan Hatipoğlu’na da kızgın olduğunu söyledi.

“DİKKAT ETMELERİ LAZIM”
Öte yandan programa konuk olan isimlerin adadaki yarışmacıların kaderiyle oynadıklarını belirten Furkan, “Burası çok büyük bir platform. Buraya konuk olanların adadakilerin geleceği için yorumlarına dikkat etmeleri lazım.” şeklinde konuştu.

“BANA ‘SAÇLARI DÖKÜLMÜŞ, GÖBEĞİ ÇIKMIŞ’ YAZMIŞLAR”
Furkan, Survivor’dan elendikten sonra hakkında yazılıp çizilenleri Survivor Panoroma’ya taşıdı. Furkan, “Saçları dökülmüş, göbeği çıkmış” diye yorum yapanlara da ateş püskürdü.