Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı da Bir Zamanlar Çukurova’daki Fikret gibi seviyor ama bir farkla

Furkan Palalı da Bir Zamanlar Çukurova’daki Fikret gibi seviyor ama bir farkla

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3. sezonun başlarında Fikret Fekeli karakteri ile katıldı. Oyuncu yapımda yer almadan önce tüm eski bölümleri izlediğini, o döneme ait yıllarda Çukurova’da neler olduğunu araştırdığını ve bilgi sahibi olarak sete geldiğini söylemişti. Bu da profesyonelliğinin göstergesi olarak hayranları tarafından takdir toplamış, dizideki yüksek performansı ve adaptasyonu da profesyonelliğinin bir sonucu olarak dikkatleri çekmişti.

Furkan Palalı, Alem dergisine kendisi hakkında bazı detaylar verdi. Sorulan soruları yanıtlayan oyuncunun videosu da sosyal medyada paylaşıldı. Romantik komedi veya dönem dizisi mi olacağı oyuncu için fark etmiyor, ikisini de seviyor. Bugüne kadar en içselleştirdiği karakterin ise Benim Tatlı Yalanım dizisindeki Nejat Yılmaz olduğunu öğreniyoruz.

Anlık karar veren birisi değil. Palalı, “Deli gibi plan yaparım” diyerek hayat mottosunu da anlatmış oldu. Teknolojiyi sevdiğini ve hayatın bu zaman diliminde yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, en sevdiği Yeşilçam filminin ise “Yalancı Yarim” olduğunu belirtti.

Brat Pitt’in ruh eşi olarak adlandırdığı bir oyuncu olduğunu söyleyen Furkan Palalı, en son izlediği dizinin ise The 100 olduğunu ifade etti. Parazit isimli filmi zaman bulamadığı için izleyemeyen oyuncu, role girmeden önce ise müzik dinleyerek kendisini motive ediyor.

Furkan Palalı da Bir Zamanlar Çukurova'daki Fikret gibi seviyor ama bir farkla 7

Starwards film serisinin çok abartıldığını da düşünen oyuncu, Netflix’teki en favori dizisinin ise The Orphan Black olduğunu anlattı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Fikret karakterinin kendisine en yakın ve en uzak bulduğu özelliği sorulunca ise oyuncu şöyle yanıt verdi: “Benim gibi seviyor ama asla onun gibi psikopat değilim.”